OnePlusYleinen

Huhu: OnePlussan seuraava keskihintaluokan puhelin kantanee nimeä OnePlus Nord CE 5G

OnePlussan tiedetään kehittävän seuraajia viime vuoden suosituille Nord-malliston älypuhelimille, mutta toistaiseksi tarkkaa aikataulua uusien puhelimien julkaisulle ei ole tiedossa. Alkuvuodesta kuultujen huhujen mukaan OnePlus Nord N10 5G -puhelimen seuraajan nimi olisi ollut OnePlus Nord N1 5G, mutta nyt uudet tiedot viittaavat uudesta nimestä.

Twitterissä erityisesti OnePlus-tiedoistaan tunnettu Max Jambor on kertonut tulevan Nord-puhelimen olevan nimeltään todennäköisesti OnePlus Nord CE 5G, eikä aikaisemmin kerrottu Nord N1 5G. Toistaiseksi ei ole mitään tietoa, mitä ”CE” -lisäys nimessä tarkoittaa, mutta toki nyt kuultu nimi saattaa myös vaihtua ennen julkaisua. OnePlus Nord CE 5G -mallinimeäkään ei kannata vielä ottaa täytenä varmuutena, ennen kuin OnePlus itse on kertonut uusista puhelimistaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo maaliskuussa nettiin vuodettiin CAD-mallinnuksiin perustuvia kuvia tulevasta OnePlus Nord N10 5G -puhelimen seuraajasta, eli nähtävästi juurikin OnePlus Nord CE 5G -puhelimesta. Vuodettujen kuvien perusteella merkittäviä muutoksia ei ole luvassa muotoiluun, sillä puhelimen etuosassa nähdään etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa nähdään lisäksi OnePlussan logot.

Valitettavasti kovin tarkkoja tietoja tulevasta Nord-puhelimesta ei ole vielä vuotanut. Todennäköisesti OnePlussalta nähdään kesän ja syksyn aikana useampia uusia Nord-puhelimia, sillä viime vuonna niitä esiteltiin peräti kolme kappaletta. Ensimmäinen OnePlus Nord -puhelin esiteltiin heinäkuussa 2020, joten parin kuukauden päästä luvassa voidaan olettaa olevan seuraava Nord-julkaisu.

Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus