HonorYleinen

Vahvistiko Honor odotetun uutisen? Tulevissa puhelimissa kerrottiin olevan Googlen palvelut, mutta sitten twiitti poistettiin

Honorin pääkonttori Kiinassa.

Honor on irtautunut Huaweista omaksi yrityksekseen, jonka takia Yhdysvaltojen asettamat rajoitukset eivät enää koske Honoria. Huaweista irtautuminen ei ole ollut kuitenkaan aivan niin nopeaa, mitä on odotettu, mutta nyt vihdoin myös tärkeimmät kumppanit on saatu Honorin kanssa tekemään yhteistyötä. Yksi kysymysmerkki on kuitenkin edelleen ollut yhteistyö Googlen kanssa, joka vaaditaan Googlen palveluiden asentamiseksi Honorin tuleviin puhelimiin. Mahdollisesti ilmoitus Googlen ja Honorin yhteistyöstä on luvassa pian, sillä Honorin saksalainen Twitter-tili jo asian paljasti.

Twitterissä Honor on vastannut käyttäjän kysymykseen mahdollisista Googlen palveluista. Honor vahvisti twiitissaan Googlen palveluiden löytyvän uusista puhelimista, jonka lisäksi yhtiö kertoi luvassa olevan myös toinenkin yllätys lähiaikoina. Honor on kuitenkin päättänyt poistaa twiitin, sillä se paljastaa nähtävästi liikaa tietoja yhtiön tulevista suunnitelmista. Twiitin poistamisen jälkeen herää kuitenkin jälleen kysymys Googlen palveluiden tulemisesta yhtiön puhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Honorin tulevissa puhelimissa tullaan Googlen palvelut näkemään, sillä mitään estettä sille ei pitäisi olla. Aikaisempien raporttien mukaan Google ei ollut vielä keväällä valmis tekemään yhteistyötä, sillä Honor ei pystynyt vakuuttamaan riippumattomuuttaan Huaweista. Honorin irtautuminen Huaweista ilmoitettiin marraskuussa 2020, mutta viimeisetkin vaadittavat toimenpiteet sen osalta pitäisi olla valmiina vuoden 2021 toisen neljänneksen aikana.

Honor on jo vahvistanut julkaisevansa uudet Honor 50 -malliston puhelimet ainakin Kiinan markkinoilla kesäkuun aikana. Puhelimissa on vahvistettu käytettävän Qualcommin kehittämää uutta Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä. Lisäksi Honor on kertonut julkaisevansa myöhemmin tämän vuoden aikana myös uusia Magic-malliston huippupuhelimia.

Lähde: Gizmochina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor