HMDNokiaYleinen

Huhu: Uusittu Nokia 3650 julkaistaan pian – tekeekö mielenkiintoinen pyöreä näppäimistö paluun?

Vuonna 2003 julkaistu Nokia 3650.

HMD Global on tunnettu uudelleen markkinoille tuoduista modernisoiduista Nokia-peruspuhelimistaan, jotka kuuluvat niin sanottuun Nokia Originals -tuoteperheeseen. Viime vuosina markkinoilla on nähty muun muassa Nokia 3310, Nokia 8000 4G, Nokia 5310 sekä Nokia 8110 4G. Nyt HMD Global on nähtävästi tuomassa markkinoille jälleen uuden peruspuhelimen, mikä kantaa nimeä Nokia 3650.

Nokia 3650 on vuonna 2003 julkaistu erikoinen peruspuhelin, jossa oli pyöreä näppäimistö sekä värinäyttö. Uudesta Nokia 3650 -puhelimesta tiedetään toistaiseksi vain nimi sekä se, että sitä odotetaan myyntiin lähiaikoina. Ei ole siis vielä varmaa aikooko HMD Global säilyttää alkuperäisen puhelimen erikoisen muotoilun, mutta jotain samaa laitteissa kuitenkin odotetaan olevan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alkuperäisen Nokia 3650 -puhelimen pyöreä näppäimistö muistuttu lankapuhelimen valintakiekkoa. Aikoinaan toteutusta vieroksuttiin, jonka takia Nokia julkaisi saman vuoden lopulla päivitetyn Nokia 3660 -puhelimen, joka oli ulkoisesti hyvin samanlainen, mutta näppäimistöasettelu oli perinteisempi.

Uuden Nokia 3650 -puhelimen julkaisua odotetaan lähiviikkoina, mutta toistaiseksi laitteesta ei ole tarkempaa tietoa. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Nokia 3650 -puhelimessa on ainakin 4G-yhteydet sekä älykäs KaiOS-käyttöjärjestelmä. Todennäköisesti lähiaikoina puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja sekä huhuja.

Lähde: Mobiltelefon.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. MItään uuttahan HMD Global ei tunnu kykenevän suunnittelemaan.
    Ilmeisesti johtuu siitä että talossa on entisiä nokialaisia.

    Mutta silti, eikö kyvyt siellä riitä edes luomaan uutta Commaria?

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD