XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomilta tulossa uusi Civi 2 -puhelin – tärkeimmät tiedot vuodon kohteena

Xiaomi Civi

Xiaomi julkaisi kotimarkkinoillaan Kiinassa viime vuoden syyskuussa naisille suunnatun Xiaomi Civi -älypuhelimen, jossa oli panostettu kameraominaisuuksiin ja tyylikkyyteen. Nähtävästi Xiaomi on suunnittelemassa jo malliston seuraavaa puhelinta, sillä nyt tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut mahdollisia Civi 2 -puhelimen tietoja.

Kiinalaislähteiden mukaan puhelimessa olisi ohut ja kevyt rakenne. Näytön odotetaan olevan OLED-tekniikkaan perustuva ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista kerrotaan vastaavan Qualcommin hieman päivitetyn Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen perusteella laitteessa olisi 32 megapikselin tasoinen etukamera ja takaosassa olisi 64 megapikselin pääkamera. Puhelimeen on kerrottu tulevan MIUI 13 -käyttöliittymä, joka perustunee Android 12 -käyttöjärjestelmään. Vuoto ei paljasta tulevan Civi-puhelimen muistivariantteja tai akun kokoa. Vuodon mukaan akkua saatettaisiin ladata 55 watin tehoisella latauksella.

Puhelinta odotetaan julkaistavaksi huhtikuussa.

Tietojen perusteella mahdollinen Civi 2 -puhelin olisi pieni päivitys nykyiseen Civi-malliin. Alkuperäisessä puhelimessa oli 6,55 tuuman kaartuva OLED-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi puhelimessa oli Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xiaomi Civi tarjoili myös 64 megapikselin pääkameran ja 32 megapikselin etukameran. Tarkemmin Xiaomi Civi -puhelimen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi