NothingYleinen

Nothing sai 70 miljoonan dollarin rahoituksen – käytetään ekosysteemin laajentamiseen ja London Design Hubin perustamiseen

Nothingin perustaja Carl Pei.

Brittiläinen kuluttajaelektroniikkayritys on tänään ilmoittanut 70 miljoonan dollarin arvoisesta Series B -rahoituskierroksesta. Rahoitusta ovat vetäneet yhdessä EQT Ventures ja C Ventures, ja siihen osallistuivat muun muassa GV, Future Shape, Gaorong Capital ja Animoca Brands. Uutta rahoitusta käytetään Nothingin ekosysteemin laajentamiseen ja London Design Hubin perustamiseen.

Tämän rahoituskierron kanssa meillä on polttoainetta toteuttaa seuraava vaihe visiomme saumattomasta digitaalisesta tulevaisuudesta”, sanoi Carl Pei, Nothingin toimitusjohtaja ja perustaja. ”Olen kiitollinen tuesta yhteisöltämme ja sijoittajiltamme. Ensimmäinen vuotemme oli alkulämmittelyä, emmekä malta odottaa paljastaaksemme tulevan tapahtuman aikana, mitä olemme rakentaneet Nothingilla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään ilmoitettu investointi nostaa Nothingin tähän mennessä keräämän kokonaissumman 144 miljoonaan dollariin, mukaan lukien 1,5 miljoonaa dollaria sen ensimmäisestä yhteisösijoituskierroksesta, joka rikkoi nopeimmin kerätyn 1 miljoonan dollarin ennätyksen. Nothing on kertonut, että rahoitusta käytetään uusien tuotekategorioiden luomiseen yhteistyössä Qualcommin ja sen Snapdragon-alustan kanssa sekä toiminnan kasvattamiseen sen uudessa London Design Hubissa, jota johtaa Nothingin hiljattain palkkaama Dysonin entinen suunnittelujohtaja Adam Bates.

”Olemme iloisia voidessamme tukea Nothingia tällä uudella rahoituskierroksella. Liian pitkään kuluttajateknologia-alaa ovat dominoineet samat toimijat, jotka tarjoavat asiakkaille inspiroimattomia ja tylsiä tuotteita. Nothing edustaa valoisaa, uutta tulevaisuutta – innovatiivisen suunnittelun yhdistäminen hiilineutraaliuteen ja tulevaisuuteen suuntautuva lähestymistapa auttaa meitä kaikkia kuvittelemaan uudelleen, kuinka käytämme ja olemme vuorovaikutuksessa teknologiamme kanssa”, sanoi EQT Venturesin Ted Persson.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on yksityinen brittiläinen yritys, jonka perustajana sekä toimitusjohtajana toimii kiinalaisen OnePlussan perustajajäsen Carl Pei. Peillä on vahva käsitys kuluttajatuotteista ja hän toimi OnePlussan kasvoina kansainvälisillä markkinoilla brändin alkuajat. Lisäksi Nothing-yritystä tukevat GV (entinen Google Ventures), EQT Ventures, C Ventures ja muut yksityiset sijoittajat, mukaan lukien Tony Fadell (Future Shapen johtaja ja iPodin keksijä), Casey Neistat (YouTube-persoona), Kevin Lin (Twitchin perustaja) ja Steve Huffman (Redditin perustaja ja toimitusjohtaja).

Nothing julkaisi ensimmäisen tuotteensa, eli Nothing Ear (1) -kuulokkeet elokuussa 2021. Siitä lähtien yritys on toimittanut jo yli 400 000 kuuloketta ympäri maailmaa. Kyseessä on kerrottu olevan Nothingin ensimmäinen askel luvatussa suomattomasti yhdistettyjen tuotteiden sarjassa.

Nothing on kertonut järjestävänsä myös 23. maaliskuuta tilaisuuden, joka kulkee nimellä ”The Truth”. Tarkemmin tilaisuudesta voi lukea erillisestä artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Nothingin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing