SamsungXiaomiYleinen

Huhu: Xiaomin tulevassa puhelimessa on tarkka 200 megapikselin kamera

Samsungin kehittyneet ISOCELL-kamerasensorit ovat tunnettu erityisesti tarkoista sekä suurista sensoreistaan, jotka ovat olleet lähes järjestäen ensimmäisenä käytössä kiinalaisen Xiaomin älypuhelimissa. Samsungin on tiedetty valmistautuvan julkaisemaan tarkan 200 megapikselin tasoisen kamerasensorinsa, joka tullaan todennäköisesti ensimmäisenä näkemään jälleen Xiaomin puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Xiaomin myöhemmin vuoden 2021 aikana julkaistavaksi odotettava huippuluokan puhelin tulisi saamaan 200 megapikselin sensorin. Samaa sensoria huhuttiin myös Xiaomi Mi 11 -malliston puhelimiin sekä ZTE Axon 30 -malliston puhelimiin, mutta huhut osoittautuivat vääriksi. Nyt myös tuorein huhu kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan, mutta todennäköisesti jossain kohtaa tarkka 200 megapikselin kamerasensori tullaan näkemän älypuhelimissa.

Toistaiseksi 200 megapikselin kamerasensorista ei tiedetä paljoakaan, mutta yhden huhun mukaan siinä saattaisi olla pieni 0,64 µm pikselikoko. Aikaisempien tietojen mukaan sensori tukisi myös pikseleiden yhdistämistekniikkaa niin, että kuvien tarkkuus yltäisi 50 megapikseliin ja pikselikoko olisi 1,28 µm. Todennäköisesti lähikuukausien aikana tulevasta Samsungin ISOCELL-sensorista tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Pocketnow.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung