ASUSYleinen

Odotettu ASUS Zenfone 8 ei välttämättä saa edeltäjistään tuttua kääntyvää kameraa

Asus on jo viime viikolla vahvistanut julkaisevansa 12. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa uudet Zenfone 8 -malliston älypuhelimet. Asus on myös kertonut tuovansa tarjolle tehokkaan puhelimen kompaktissa koossa. Asuksen puhelimet on tunnettu usein kääntyvistä flip-kameroistaan, mutta nähtävästi muutoksia on tulossa nyt uusien puhelimien kohdalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä julkaistu teaser-video antaa vihiä, ettei Asus Zenfone 8 -puhelimessa ole enää kääntyvää kameraa. Videolla on esillä puhelimen etuosa, jossa on selvästi esillä vasempaan yläkulmaan sijoitettu etukamerareikä. Tämä viittaa siihen, että ainakin kompakteimmassa Zenfone 8 Mini -mallissa olisi näyttöön laitettu kamera, eikä kääntyvää toteutetusta. Teaser-videolla Asus kysyy myös, kuinka monta numeroa kahdeksan mahtuu puhelimen sisälle, joita on kuvassa neljä. Tämä saattaa viitata luvassa olevan neljä Zenfone 8 -malliston puhelinta tai sen on odotettu viittaavan myös Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin.


Vaikka Zenfone 8 Mini ei välttämättä saa kääntyvää kameraa, niin luvassa saattaa olla myös Zenfone 8- ja Zenfone 8 Pro -puhelimet, joissa kääntyvä kamera voi säilyä. Lisäksi vihiä antaa kääntyvän kameran säilymiseen ainakin osassa malleissa aikaisempi Googlen vuoto, jolloin mainittiin ”Zenfone 8 Flip” -puhelin ARCoren tuettujen laitteiden listalla.

Kaikkiin Asuksen tuleviin Zenfone 8 -puhelimiin on odotettu Qualcommin tehokkainta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä. Zenfone 8 Ministä on kuultu enemmän vuotoja sekä huhuja, mutta malliston muut jäsenet ovat vielä pysyneet hyvin salassa. Zenfone 8 Mini saattaa saada 5,92 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Julkaisutilaisuus tapahtuu muutaman viikon päästä, joten viimeistään 12. toukokuuta paljastuvat laitteiden tarkat tiedot.

Lähde: Twitter (ASUS)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS