MotorolaYleinen

Huhut Motorola Moto X (2017) -puhelimesta käyvät kuumana – Snapdragon 625, 4 Gt RAM ja kaksoiskamera

Lenovon omistuksessa oleva Motorola on aikeissa julkaista tänä vuonna jälleen uuden Moto X -puhelimen, jos on uskomista uusimpiin huhuihin ja kuvavuotoihin.

Gizmochina -sivusto on julkaissut huhutusta puhelimesta virallisen näköisen kuvan, joka on täysin samanlainen, kuin aikaisemmin nähdyt livekuvat. Myös Twitterissä tunnettu Roland Quandt‏ on kertonut Sanders-koodinimisestä Motorola-puhelimesta, jonka hän kertoo olevan juuri kyseinen Moto X (2017). Samaisessa twiitissä Quandt‏ kertoo myös muutamia yksityiskohtia kehitteillä olevasta puhelimesta. Moto X (2017) -puhelimessa kerrotaan olevan Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 tai 64 gigatavua ja kamera on tietojen mukaan 13 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoista kuitenkin on, että uudessa Moto X -puhelimessa on kuvien perusteella kaksoiskamera, mutta toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä, miten Motorola tulee kahta kameraa hyödyntämään puhelimessa. Kuvista voidaan myös päätellä, että laitteen edestä löytyy sormenjälkilukija integroituna kotipainikkeeseen.

Nyt huhuissa olevan puhelimen odotetaan sijoittuvan keskihintaluokkaan ja huhuissa Motorolan odotetaan julkaisevan laitteen jo lähiviikkoina.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola