SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili uudistui

SuomiMobiili on tänään 3.4.2017 päivittynyt uuteen aikakauteen. Sivusto on saanut täysin uudistuneen ilmeen sekä muita parannuksia. Samalla myös SuomiMobiilin perinteinen logo on saanut pieniä päivityksiä.

Uudistuksen lähtökohta perustuu lukijoilta saatuun palautteeseen. SuomiMobiili.fi -sivulla on nyt uusi ja selkeämpi ulkoasu. Samalla myös uusittu logomme on tyylikkäämpi, modernimpi ja yksinkertaisempi. Emme ole lähteneet kuitenkaan tekemään suuria muutoksia logon ilmeeseen, vaan vanhat elementit ovat edelleen havaittavissa. Uutta ilmettä on suunniteltu muutama kuukausi ja mukana mielipiteitä antamassa on ollut reilu kymmenen henkilöä mukaan lukien useita SuomiMobiilia alusta asti seuranneita lukijoita. Uudessa ilmeessä tuodaan esille myös Suomea, aivan kuten sivustomme nimi antaa ymmärtää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muista seurata SuomiMobiilia myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Myös YouTubeen saattaa olla tulossa uutta sisältöä.

Uusi ja yksinkertaisempi yhteenveto arvosteluista

Esimerkki arvostelun yhteenvedosta.

SuomiMobiilin dominoivasti luetuimpia artikkeleita ovat laitearvostelut. Uudistuksen myötä myös arvostelut tulevat saamaan muutoksia. Jokaisen uuden arvostelun lopussa tulee olemaan nyt pieni yhteenveto arvosteltavasta laitteesta. Samalla laite tullaan pisteyttämään eri osa-alueittain, jolloin lukijan on helpompi suhteuttaa asioita ja verrata muihin laitteisiin.

Arvostelujen osalta uutta tulee muun muassa SuomiMobiili Suosittelee -leimoihin. Ensimmäinen leima tällä hetkellä löytyy OnePlus 3T -arvostelusta. Tulevaisuudessa leimaa tullaan näkemään vain sellaisien tuotteiden kohdalla, jotka ovat joko erityisen hyviä tai sellaisissa laitteissa, jotka eivät ehkä ole täydellisiä, mutta kuitenkin suositeltavia esimerkiksi jollekin tietylle kohderyhmälle.

Valmistajat ja testilaitteiden toimittajat voivat halutessaan käyttää SuomiMobiili Suosittelee -leimoja markkinoinnissaan. Täyden resoluution leimat voi pyytää erikseen laittamalla viestiä: [email protected].

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Esimerkki SuomiMobiili Suosittelee -leimasta

Haluatko mainostaa SuomiMobiilin sivuilla? 

SuomiMobiilin uudistuksen jälkeen mahdollistamme myös mainostamisen sivuillamme. Mainostaminen tulee olemaan kohtuuhintaista, tarkemmat tiedot tulevat lähiaikoina näkyviin Tietoa -välilehden alle. Jo ennen tätä mainoksista ja mainospaikoista voi kysyä lisää laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected].

Osallistu upean matkakaiuttimen arvontaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudistuksen kunniaksi laitamme arvontaan yhteistyössä Logitechin omistaman Ultimate Earsin kanssa persoonallisen ja kestävän UE ROLL -matkakaiuttimen (arvo 76€).

”Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimiva ja 360 asteen säteellä ääntä toistava UE ROLL sopii täydellisesti menevään elämäntapaan. Matkakaiuttimen venyvän narukiinnityksen ansiosta se voidaan kiinnittää näppärästi lähes mihin tahansa, kuten vaikkapa reppuun, polkupyörään tai vyöhön. Vesitiiviin (IPX7-sertifioitu) pinnoitteen ja laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta UE ROLL kestää myös kolhimiset ja putoamiset.”

Arvontaan pääsee osallistumaan tilaamalla SuomiMobiilin uutiskirjeen sähköpostiin. Tilauksen voit tehdä jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Kilpailuun osallistuminen päättyy 27.4.2017 (9.5.2017)* ja voittaja arvotaan 28.4.2017 (9.5.2017), jonka jälkeen voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostin välityksellä.

Mitä mieltä olet SuomiMobiilin uudistuksesta? Kommentoi alas sekä anna palautetta ja kehitysideoita.

*Kilpailua jatkettu uutiskirjeissä ilmenneen ongelman vuoksi.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili