HonorYleinen

Huippuluokan Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Honor Earbuds 3 Pro

Honor on ilmoittanut tuovansa tänään Suomessa myyntiin uudet Earbuds 3 Pro -kuulokkeet, jotka tulevat laajentamaan Honorin tuotevalikoimaa yhdessä Honor Watch GS 3 -älykellon kanssa. Kyseessä ovat tähän mennessä Honorin monipuolisimmat täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on panostettu äänenlaatuun ja melunvaimennukseen.

“Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet mahdollistavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen. Haluamme tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja lisäarvoa tuovia tuotteita. Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet sopivat ihmisille, jotka etsivät kuulokkeista tyyliä, laatua ja toimivuutta,” kertoo Honor Suomen markkinointijohtaja Suvi Surenkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Täyslangattomat nappikuulokkeet ovat varustettu kaksoiselementeillä, joka sisältää halkaisijaltaan 11 mm dynaamisen elementin ja korkearesoluutioisen pietsosähköisen keraamisen diskanttielementin, joka tuottaa Honorin mukaan sekä täyteläisiä että herkkiä ääniyksityiskohtia ja syvän basson.

Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet vähentävät ympäristön ääniä eri tasoilla kehittyneellä melunvaimennustekniikalla. Kuulokkeet tunnistavat ympäristön äänet ja ne osaavat vaihtaa kolmen melunvaimennustilan (Ultra Mode, General Mode ja Cozy Mode) välillä. Melunvaimennus toimii 46 desibeliin saakka.

Lisäksi kuulokkeet osaavat myös vaimentaa puheluiden taustamelun mikrofonien tekoälypohjaisen vaimennuksen avulla. Kuulokkeet tunnistavat ympäristön äänet ja sulkevat ne pois puheluiden taustalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin mukaan kuulokkeet sopivat hyvin musiikin kuunteluun, mutta ne toimivat erinomaisesti myös pelaamisessa tai puheluiden aikana. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys, jonka kantaman luvataan olevan jopa 20 metriä.

Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet ovat ensimmäiset täysin langattomat kuulokkeet, jotka tukevat 5C-pikalatausteknologiaa. Viiden minuutin latauksella kuulokkeilla voi kuunnella kaksi tuntia musiikkia ja kuulokkeet latautuvat 65 prosenttiin 10 minuutissa. Kuulokkeiden latauskotelo tukee langatonta latausta.

Kuulokkeissa on kerrottu olevan 24 tunnin akunkesto latauskotelon kanssa, mutta kuulokkeissa on itsessään 6 tunnin akunkesto ilman melunvaimennus ja melunvaimennuksen kanssa 4 tuntia. Kuulokkeissa on 42 milliampeeritunnin akut ja latauskotelosta löytyy 410 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet painavat vain 5,1 grammaa ilman kärkipehmusteita ja latauskotelo painaa itsessään 42,6 grammaa. Honor on tehnyt kuulokkeista IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät ja latauskotelossa on IP52-suojaus.

Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeiden erikoisuus on kehon lämpötilan mittaus, jollaista ei ole aikaisemmin Honorin kuulokkeissa nähty. Ominaisuus luo käyttäjille uusia mahdollisuuksia seurata tarkasti terveyttään. Yhdessä AI-tekoälyalgoritmin kanssa saadaan aikaiseksi lukema, jonka virhemarginaali on 0,3 astetta. Valitettavasti lämpötilan mittaus ei ole saatavilla Suomen markkinoilla.

Honorin mukaan uudet Earbuds 3 Pro -kuulokkeet ovat saatavilla Suomessa 30. toukokuuta lähtien ja hintaa löytyy 199 euroa. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen ja harmaa.

Lähde: Honorin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor