HonorYleinen

Tyylikäs Honor Watch GS 3 -älykello myyntiin Suomessa tänään – hinnat alkavat 229 eurosta

Honor on tuonut Suomessa myyntiin uuden Honor Watch GS 3 -älykellon yhdessä uusien huippuluokan Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeiden kanssa. Kyseessä on tammikuussa Kiinassa ja helmikuussa globaalisti esitelty älykello, joka tarjoaa erityisesti tyylitietoisille käyttäjille perinteistä kellon tuntua.

“On hienoa, että Honor tekee vahvan paluun Suomen älykellomarkkinoille hinta-laatusuhteeltaan pätevällä tuotteella. Watch GS 3 -älykellossa yhdistyy klassinen design, erittäin tarkat mittarit ja monipuoliset hyvinvointiominaisuudet. Uutuuskellossa on myös suomalaisten arvostama huikea akun kesto”, sanoo Honor Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch GS 3 -älykellon kerrotaan saaneen inspiraationsa perinteisistä mekaanisista kelloista. Kellossa on elegantti muotoilu ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (316L). Kello painaa vain 44 grammaa ja se on paksuudeltaan 10,5 millimetriä. Honor Watch GS 3 on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja ruskea.

Kellon näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu pyöreään OLED-paneeliin. Näytössä on kerrottu olevan 326 pikseliä tuumaa kohden ja samalla kirkkautta on 1000 nitiä. Näytöstä pitäisi saada hyvin selvää esimerkiksi kirkkaassa valaistuksessa ulkona. Näyttöä on suojaamassa tyylikäs 3D-lasipinta. Kelloon on laitettu 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch GS 3

Uutuuskellossa on uusi kahdeksankanavainen PPG (Photoplethysmography) -sykemittari, joka havaitsee tarkat optiset signaalit. Honor Watch GS 3 parantaa valmistajansa mukaan merkittävästi sykemittaustoiminnon tarkkuutta. Yhdessä AI-sykemittausmoottorin kanssa kello yhdistää useita algoritmeja häiriöiden poistamiseksi harjoituksen aikana, mikä parantaa merkittävästi syketoiminnon tarkkuutta, jotta käyttäjät voivat seurata terveyttään paremmin.

Sykkeen lisäksi Honor Watch GS 3 -kellolla voi seurata veren happitasoa. Älykello seuraa myös käyttäjän stressitasoa ja kehottaa käyttäjää tarvittaessa tekemään erilaisia hengitysharjoituksia hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Honor Watch GS 3 tukee yli 100 urheilumuotoa sekä automaattista tunnistusta kuudelle eri urheilulajille. Honor Watch GS 3 -älykellossa on myös 12 valmista treeniohjelmaa. Ohjelmia tehdään seuraamalla 44 animoitua treenivideota, joiden avulla kellon käyttäjä voi tehdä helposti ja nopeasti tehokkaita treenejä missä vain. Älykello tarjoaa myös tarkat reitinseurantaominaisuudet ja sisäänrakennetun L1/L5 Dual Frequency GNSS (Global Navigation Satellite System) -navigoinnin juostessa, pyöräillessä tai ulkona vaeltaessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston on luvattu olevan normaalitilassa 14 päivää, mutta GPS-yhteyden kanssa akunkesto on 30 tuntia. Älykellossa on kaiutin sekä mikrofoni, jotka mahdollista Bluetooth-yhteyden kautta tapahtuvat puhelut. Lisäksi kellosta voidaan vastata puheluihin myös lyhyellä tekstiviestillä. Tukea kolmannen osapuolen sovelluksille ei ole globaalisti.

Suomessa Honor Watch GS 3 on saatavilla kolmessa eri värissä, jotka ovat sporttinen musta Midnight Black sekä klassiset sininen Blue ja kultainen Gold. Honor Watch GS 3 Sport on saatavilla kaikissa Honorin jälleenmyyntikanavissa 229 euron suositushintaan ja klassinen versio on saatavilla 249 euron suositushintaan. Myynti on alkanut tänään 30. toukokuuta 2022.

Lähde: Honorin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor