AndroidHTCYleinen

Huippuluokan lohkoketjupuhelin HTC Exodus 1 julkaistu – nyt ennakkotilattavissa virtuaalivaluutalla

HTC on julkaissut erikoisen uutuuspuhelimensa. Kyseessä on lohkoketjuteknologiaan perustuva älypuhelin, jonka nimi on HTC Exodus 1. Puhelin on ennakkotilattavissa tällä hetkellä ainoastaan virtuaalivaluutalla.

Puhelimen erikoisuus on siinä, että käyttäjän kryptovaluutta-avaimet ja tokenit tallennetaan laitteen suojattuun osaan, johon Android-järjestelmällä ei ole pääsyä. Kehittäjille annetaan pääsy Zion API:in Exodus 1 -laitteiston käyttämiseksi suojatakseen avaimia ja allekirjoittaakseen tapahtumia, kun taas lompakko SDK:ta voidaan käsitellä luotettavien kumppaneiden avulla, jotka kehittävät uutta Exodus-ekosysteemiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Itse puhelin on varusteltu läpikuultavalla rakenteella. Näytön koko on 6 tuuma ja sen tarkkuus on QHD+ -tasoa. Näytössä on myös 18:9-kuvasuhde. Tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128 gigatavua. Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta sekä toisesta 16 megapikselin telesensorista, joka mahdollistaa 2x optisen zoomauksen. Myöskin etukameroita on kaksi ja molemmat kamerat ovat tarkkuudeltaan 8 megapikseliä.

Muita puhelimen huomattavia ominaisuuksia ovat Android Oreo -käyttöjärjestelmä, IP68-sertifikaatti, sormenjälkilukija sekä 3500 milliampeeritunnin akku. Akkua ladataan nopeasti HTC Rapid Charge 3.0 -laturilla.

HTC Exodus 1 on tällä hetkellä tilattavissa Bitcoineilla tai Etherillä HTC:n sivujen kautta. Laitteen toimituksien odotetaan alkavan joulukuussa. Hintaa löytyy 0,15 bitcoinia tai 4,78 etheriä. Euroissa hintaa on hieman yli 800 euroa.

HTC Exodus 1 tekniset tiedot:

  • Näyttö: 6,0 tuumaa, QHD+ ja 18:9-kuvasuhde
  • Suoritin: Snapdragon 845
  • RAM-muisti: 6 gigatavua
  • Tallennustila: 128 gigatavua
  • Akku: 3500 mAh, HTC Rapid Charge 3.0 -tuki
  • Kamerat: 12 + 16 MP pääkamera ja 8 + 8 MP etukamera
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8 Oreo
  • Värit: Musta
  • Muuta: USB-C, IP68, sormenjälkilukija, Dual-SIM,

Lähde: HTC Exodus 1 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android