AndroidHonorYleinen

Honor Magic 2 esillä videolla – myös tiedot paljastuivat

Honor tulee julkaisemaan uuden Magic 2 -älypuhelimen ensi viikolla 31. lokakuuta Kiinassa. Jo aikaisemmin Honor on paljastanut joitakin yksityiskohtia puhelimesta, mutta myös vuotojen perusteella loputkin tekniset tiedot ja väriversiot ovat paljastuneet. Lisäksi Honor Magic 2 on esillä videoilla.

Honorin johtaja on  jo aikaisemmin kertonut, että Honor Magic 2 tulee saamaan pienet näytön kehykset, liu’utettavan kameran sekä supernopean 40W-latauksen. Honor on myös kertonut puhelimen tehoista vastaavan IFA-messuilla esitelty Kirin 980 -järjestelmäpiiri. Honor Magic 2:n on myös vahvistettu saavan sormenjälkilukijan, joka on upotettu kosketusnäyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan tietokannan kautta on saatu tarkempia tietoja Magic 2 -puhelimesta. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 157,32 x 75,13 x 8,3 millimetriä ja painoksi 206 grammaa. Näytön kooksi paljastui 6,39 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä. Akun kerrotaan olevan 3400 milliampeerituntia. Tenaan tietokanta on paljastanut myös puhelimen saavan kolme pääkameraa, joista yksi on 16 megapikseli, toinen 24 megapikseliä ja kolmas 16 megapikseliä. Mielenkiintoinen seikka Tenaan tiedoissa on myös kolme etukameraa, jotka ovat suuruudeltaan 16 + 20 + 2 megapikseliä. Kameroita oli Magic 2 -puhelimessa siis yhteensä 6 kappaletta. Tenaan mukaan puhelimessa nähdään heti julkaisun aikaan Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä sekä 128 ja 256 gigatavua tallennustilaa.

Uusissa videoissa Honor Magic 2 esiintyy kokonaisuudessaan. Videot eivät kuitenkaan enää paljasta juurikaan mitään uutta. Puhelimen odotetaan tulevan tarjolle ainakin väreissä punainen ja sininen.

 

Lähde: PhoneArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android