AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi MIX 3 esillä uusissa vuotokuvissa

Xiaomi tulee julkaisemaan huomenna 25. lokakuuta uuden Xiaomi Mi MIX 3 -älypuhelimensa yhdessä muiden uusien laitteiden kanssa. Tällä kertaa Xiaomi Mi MIX 3 on paljastunut vuotokuvissa, jotka paljastavat laitteen etuosan sekä osittain myös takaosan.

Huomenna julkaistavan puhelimen tiedetään jo etukäteen saavan liu’utettavan rakenteen, 5G-tuen, 10 gigatavua RAM-muistia sekä ainakin 24 megapikselin kaksoisetukameran. Lisäksi Xiaomi on jo vahvistanut 960 fps:n hidastusvideokuvauksen ja paremman yökuvauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa puhelimessa odotetaan olevan 6,5 tuuman 19.5:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1080 x 2340 pikseliä. Tehoista pitäisi vastata Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. Akun kooksi odotetaan 4000 milliampeerituntia.

Tällä kertaa Mi MIX 3 on esillä uusissa kuvissa, joista nähdään laitteen takaosa. Takaosasta puhelin näyttää paljon Mi 8 -puhelimelta. Xiaomi tyytyy takaosassa mahdollisesti keraamiin aivan kuten muissakin Mi MIX -puhelimissa. Laitteen takaosassa on esillä myös kaksoiskamera. Puhelimeen odotetaan myös sormenjälkilukijaa takaosaan, mutta tämä ei ole nähtävissä nyt vuotaneissa kuvissa.

Xiaomi tulee julkaisemaan Mi MIX 3 -puhelimen siis huomenna yhdessä todennäköisesti edullisemman Mi Note 4 -puhelimen kanssa.

Lähde: ITHome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android