OnePlusYleinen

Huippuluokan OnePlus Buds Pro -kuulokkeet julki – 149 euron kuulokkeissa melunvaimennus ja langaton lataus

OnePlus on esitellyt tänään Nord 2 -älypuhelimen rinnalla myös uudet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet, jotka ovat brändin ensimmäiset huippuluokan täyslangattomat nappikuulokkeet. Uutuuskuulokkeissa on ensimmäistä kertaa aktiivinen taustamelun vaimennus sekä langaton lataus. Lisäksi hinnoittelu on saatu asetettua alle 150 euroon.

“OnePlus on aina sitoutunut tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen teknologian avulla. Olemme haastaneet älypuhelinteollisuuden ensiluokkaisilla laitteillamme, ja nyt sovellamme Never Settle -lähestymistapaa kannettavaan äänentoistoon OnePlus Buds Pro –kuulokkeilla. Tämä on meidän seuraava askel kohti todella saumattomasti yhdistettyä kokemusta käyttäjillemme”, kertoi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on älykäs aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC), joka häivyttää älykkäästi ei-toivotut äänet reaaliajassa, kuten esimerkiksi taustalla kuuluvat ympäristön äänet ja puheensorinan. Säätämällä melunvaimennustasoa tilanteen mukaan aktiivisesti käyttäjä voi keskittyä musiikin kuunteluun häiriöttä. Molemmissa kuulokkeissa on kolme mikrofonia, jotka aktiivisesti suodattavat tarvittaessa jopa 40 desibelin taustamelun.

Yhdessä parannettujen kohinanvaimennusalgoritmien ja tuulelta suojaavan muotoilun avulla OnePlus Buds Pro -kuulokkeet varmistavat, että puhelut ovat aina kristallinkirkkaita myös kovaäänisessä ympäristössä. Kuulokkeissa on kerrottu olevan OnePlus Audio ID -ääniprofiili, joka palvelee käyttäjäkohtaisia ääniherkkyyksiä. OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on 11 millimetrin dynaamisen elementti ja Dolby Atmos -tuki. OnePlussan mukaan kuulokkeet herättävät musiikin eloon ”rikkaalla diskantilla, sydäntä sykkivillä bassoilla ja kristallinkirkkailla lauluäänillä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto kuulokkeissa on jopa 38 tuntia täyden latauskotelon kanssa. Kuulokkeet tarjoavat 10 tuntia käyttöaikaa vain lyhyellä 10 minuutin latauksella. Kuulokkeet tukevat OnePlusin tehokasta Warp Charge -pikalatausta sekä Qi-sertifioituja langattomia latureita. OnePlussan mukaan ergonominen muotoilu tarjoaa kevyen mutta mukavan istuvuuden, ja Buds Prosta löytyy myös Bluetooth 5.2 -tuki sekä erittäin matala latenssi Pro Gaming -tilassa.

OnePlus on esitellyt Buds Pro -kuulokkeet kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Kuulokkeiden suositushinnaksi on kerrottu 149 euroa, mutta myynnin aloituspäivä Suomessa vahvistetaan myöhemmin.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus