MotorolaYleinen

Tarkoissa vuotokuvissa Motorola Edge+ – 108 MP kolmoiskamera ja vesiputousnäyttö

Motorola Edge+

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut yksityisellä Twitter-tilillänsä tarkkoja kuvia Motorolan tulevasta Motorola Edge+ -huippupuhelimesta. Olemme jo aikaisemmin nähneet livevuotokuvia keskiluokkaan sijoittuvasta Motorola Edge -puhelimesta, joka on monella tavalla vastaava kuin nyt vuotanut Edge+ -puhelin. Vuotokuvat vahvistavat uutuuspuhelimen muutamia ominaisuuksia sekä muotoilun kokonaisuudessaan.

Motorola Edge+ -puhelimessa on suuri näyttöpaneeli, jonka molemmat reunat kaartuvat huomattavasti. Näyttöä voidaan kutsua ”vesiputousnäytöksi”, sillä kaartuvuutta on selvästi normaalia enemmän. Näytön vasemmassa yläkulmassa on myös etukameraa varten tehty reikä. Laitteen takaosassa on nähtävillä kolmoiskamera, joka koostuu ainakin 108 megapikselin pääkamerasta. Todennäköisesti kaksi muuta kameraa ovat ultralaajakulmakamera sekä telekamera. Kameroiden rinnalla on myös kaksois-LED-salama sekä laserautomaattitarkennus. Motorola on laittanut takaosaan myös kaksi mikrofonia sekä tutun M-logon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Motorola Edge+ -puhelimen saavan perinteiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen alareunassa on kaiutin, USB-C-tyypin latausliitin, SIM-korttitelakka sekä yksi mikrofoni. Yläreunasta löytyy perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Evan Blassin julkaisemissa kuvissa Motorola Edge+ on esillä kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja punainen.

Tietojen mukaan Motorola tulee hyödyntämään puhelimessa Qualcommin kehittämää Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriä, johon on yhdistetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. Puhelimessa odotetaan olevan myös 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Keskiluokkaan sijoittuvasta Motorola Edge -mallista voi käydä lukemassa lisätietoja aikaisemmasta artikkelistamme.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola aikoo julkaista uudet Edge- ja Edge+ -puhelimensa. Julkaisun piti tapahtua alun perin jo helmikuun lopulla, mutta julkaisu peruttiin koronaviruksen aiheuttaman huolen takia.

Lähde: Twitter (Evan Blass / Yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola