AndroidHMDNokiaYleinen

Huomenna julkaistava Nokia X7 esillä uusissa kuvissa

HMD Globalilta odotetaan huomenna Kiinassa uutta Nokia X7 -nimellä kulkevaa älypuhelinta, joka on jatkoa aikaisemmin tänä vuonna julkaistuille Nokia X5- ja Nokia X6 -puhelimille. Globaalisti Nokia X7:n nimen odotetaan olevan Nokia 7.1 Plus.

Nokia X7 -puhelimesta tiedetään jo paljon, sillä puhelin on käväissyt sertifioitavana Tenaan sivuilla sekä muutamat kuvat ovat paljastaneet puhelimen ulkoisen olemuksen. Tänään on jaettavana kolme uutta kuvaa, joissa Nokia X7 esiintyy kaikissa tarjolle tulevissa väreissä, jotka ovat hopea, sininen ja punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen tehoista tulee vastaamaan Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on korkeintaan 6 gigatavua RAM-muistia. Kiinassa Nokia X7 tulee tarjolle kolmessa muistiversiossa, jotka ovat 4 + 64 gigatavua, 6 + 64 gigatavua sekä 6 + 128 gigatavua. Nokia X7 -puhelimeen on lupa odottaa suurta 6,18 tuuman näyttöä, jonka tarkkuus on 2248 x 1080 pikseliä. Akun kooksi on vahvistunut 3400 milliampeerituntia.

Kameroissa HMD Global tulee luottamaan kaksoiskameraan, jossa on optinen kuvanvakain sekä tekoälyyn pohjautuvia ominaisuuksia. Takana pitäisi olla 12 + 13 megapikselin sensoreista koostuva kamera, kun taasen edessä 20 megapikselin selfie-kamera. Vuotaneiden tietojen perusteella puhelimen mitat ovat 154,8 x 75,76 x 7,97 millimetriä ja painoa on 185 grammaa.

Nokia X7 tullaan julkaisemaan huomenna 16. lokakuuta Kiinassa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android