SamsungYleinen

Hups, Samsung! Julkaisematon Galaxy A34 5G vuoti kokonaan yhtiön omien nettisivujen kautta

Samsung tulee esittelemään ensi viikolla uusia keskihintaluokan älypuhelimia, kun yhtiö julkaisee Galaxy A34 5G- sekä Galaxy A54 5G -puhelimet. Puhelimet ovat viime aikoina olleet usein esillä vuodoissa ja tällä kertaa edullisempi Galaxy A34 5G on vuotanut kokonaisuudessaan Samsungin ranskankielisten sivujen kautta.

Virallisten sivujen kautta paljastuu kokonaisuudessaan niin tekniset tiedot kuin viralliset kuvatkin. Pitkälti sivuston paljastamat tiedot ovat linjassa vuotojen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A34 saa 6,6 tuumaisen Full HD+ -tarkkuuteen yltävän Super AMOLED -näytön, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Näyttö kykenee sivuston mukaan toistamaan 16 miljoonaa väriä.

Galaxy A34 5G -puhelimen järjestelmäpiirinä toimii taiwanilaisen MediaTekin Dimensity 1080, joka on varustettu kahdeksalla ytimellä. 4 nanometrin valmistusprosessilla valmistettu piiri kellottuu 2,6 gigahertsiin. Järjestelmäpiirin kaverina puhelimessa on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Tallennustila on laajennettavissa microSD-muistikortilla aina 1 teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takakameroita puhelimesta löytyy kolme. Pääkamerana toimii 48 megapikselin kamera, joka on varustettu f/1.8-aukolla. Pääkamera kykenee 10-kertaiseen digitaaliseen zoomaukseen. Avukseen pääkamera saa kahdeksan sekä sekä viiden megapikselin kamerat. Kyseessä on ultralaajakulma- ja makrokamerat. Etukameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja sen aukkokoko on f/2.2.

Muina mainittavina ominaisuuksina puhelimesta löytyy 5000 milliampeeritunnin akku, 5G-yhteydet, USB-C-liitin, joka on tekniikaltaan USB 2.0 sekä Dual-sim-tuki. Puhelimen mitoiksi ilmoitetaan 161,3 x 78,1 x 8,2 millimetriä. Painoa on 199 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on sivustolla esillä viidessä värissä. Värit ovat limenvihreä, vihreä, musta, sininen ja vaaleahkon harmaa.

Samsung esittelee puhelimen ensi viikon torstaina virallisesti 16. maaliskuuta ainakin Intian markkinoilla.

Lähde: Samsungin Ranskan verkkokauppa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung