Yleinen

Hyvästi Fleets! Twitterin tarinajulkaisut poistetaan käytöstä 3. elokuuta

Hyvästi Fleets, fleetit, tarinat tai miksi haluaakaan kutsua Twitterin kopioimaa Snapchat-ominaisuutta. Fleets tuli osaksi Twitteriä vuoden 2020 lopulla, jolloin palvelun aikajanan yläreunassa on ollut nähtävillä seurattujen käyttäjien tarinoita aivan kuten Snapchatissa tai Instagramissa.

Fleets-tarinoiden ideana oli julkaista kuvamuodossa 24 tunnin ajan nähtävillä olevia twiitteja seuraajille. Kyseessä ei ollut kuitenkaan Twitterin mielestä kovin onnistunut toteutus, sillä nyt ominaisuuden on kerrottu katoavan palvelusta vähäisen käytön vuoksi. 3. elokuuta alkaen Twitter-käyttäjät näkevät aikajanansa yläosassa vain aktiiviset Space-tilat sekä live-keskusteluhuoneet. Twitterin mukaan perinteiset twiitit tulevat saamaan Fleets-julkaisuista tuttuja kuvien muokkausominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterin päätös luopua Fleets-tarinoista ei ole vain vahvistus siitä, että ominaisuus ei toiminut, vaan se vahvistaa myös, ettei yritys ole keksinyt vieläkään, miten ihmiset saisi twiittaamaan enemmän. Tarinat ovat alun perin tulleet tutuksi Snapchatista, mutta sittemmin se on vakiinnuttanut paikkansa myös suositussa Instagram-palvelussa.

”Toivoimme Fleets-julkaisujen auttavan ihmisiä tuntemaan olonsa mukavammaksi osallistuakseen keskusteluun Twitterissä. Mutta sen jälkeen, kun esittelimme Fleetsit kaikille, emme ole nähneet lisääntyvän uusien ihmisten määrää, jotka liittyisivät keskusteluun tarinajulkaisuilla kuten toivoimme”, kertoi Twitterin tuotejohtaja Ilya Brown.

Twitterin mukaan kehitteillä on uusia ominaisuuksia, mutta niistä ei vielä kerrottu enempää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen