Yleinen

Netflix tarjoaa ensi vuonna tilaajilleen myös pelejä

Netflix on nähtävästi laajentamassa toimintaansa videopelien kehittämiseen ja palkannut entisen Electronic Artsin ja Facebookin johtajan pitämään huolen hankkeesta. Jo aikaisemmin Netflixin on huhuttu kehittävän Apple Arcaden kaltaista pelipalvelua, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2022.

Bloombergin lähteiden mukaan Netflix on palkannut Mike Verdunin auttamaan yrityksen videopelisuunnitelmissa. Verdu tulee raportoimaan yhtiön operatiiviselle johtajalle Greg Petersille. Ennen Netflixin palkkalistoille liittymistä Verdu on työskennellyt Electronic Artsilla, Zyngalla, Atarilla ja Facebookilla. Facebookilla Mike Verdu vastasi yhteistyöstä kehittäjien kanssa pelien ja muun sisällön tuomiseksi Oculus-laitteisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi keskustelut Netflixin pelipalvelusta ovat yrityksen sisäisiä, mutta nähtävästi tavoitteena on sisällyttää pelejä osaksi palvelun nykyistä tilausta. Netflixin tavoitteena on ottaa pelit käyttöön palvelussa ensi vuoden aikana. Toistaiseksi pelien toteutuksesta ei ole mitään varsinaista tietoa.

Asioista perillä olevan lähteen mukaan Netflix rakentaa omaa peliosastoa tulevien kuukausien aikana ja tavoitteena on saada palvelulle enemmän uusia käyttäjiä lisäämällä pelit osaksi Netflixiä. Jo aikaisemmin Netflix on kokeillut siipiään erilaisilla toteutuksilla, sillä palvelussa on nähty interaktiivisia kokemuksia, kuten seikkailupelejä elokuvamuodossa. Todennäköisesti Netflixin pelipalvelusta tullaan kuulemaan lisätietoja viimeistään vuoden 2022 aikana.

Lähde: Bloomberg.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen