SamsungYleinen

Ikäviä uutisia Apple-käyttäjille: Samsungin tuleva Galaxy Ring -älysormus toimii vain Android-laitteiden kanssa

Samsung Galaxy Ring

Samsung on hyppäämässä mukaan älysormusten kategoriaan, sillä MWC-messuilla yhtiö esitteli uutta Galaxy Ring -laitetta ensimmäistä kertaa. Kyseessä on suora kilpailija Ouralle. Samsung on nyt vahvistanut, että älysormusta ei ole tarkoitettu Applen laitteiden käyttäjille.

Samsung-johtaja Hon Pak on vahvistanut MWC-messuilla, että Galaxy Ring ei ole saamassa tukea iPhone-puhelimille, joten käyttö rajoittuu vain Android-laitteisiin. Samsung-pomo kertoo luottavansa tuotteeseensa, ja kertoo ettei yhtiön laitteet ole huonompia kuin Applen, joten on erittäin hyviä syitä vaihtaa Samsungin ekosysteemiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Ring saattaa kuitenkin toimia muiden Android-valmistajien laitteiden kanssa, sillä Samsung työskentelee kyseisen integraation kanssa. Galaxy Ring ei siis välttämättä tarvitse toimiakseen Galaxy-puhelinta.

Älysormuksen tiedetään tulevan tarjolle useissa kokoversioissa, joista pienimmässä on 14 milliampeeritunnin akku ja suurimmassa on 21,5 milliampeeritunnin akku. Galaxy Ring takaisi näin ollen 5-9 päivän mittaisen akunkeston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ei ole vielä vahvistanut tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta odotettavasti se julkaistaisiin uusien taittuvanäyttöisten Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimien rinnalla. Huhuttu julkaisu voisi tapahtua Pariisissa heinäkuun aikana ennen kesäolympialaisia.

Lähde: Cnet.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung