GoogleYleinen

Ilmestyikö Google Kalenteriin outoja tapahtumia? Et ole yksin ongelman kanssa, mutta näin pystyt sen estämään

Google Kalenterin logo.

Google Kalenterissa on viime aikoina havaittu outoja ongelmia, jotka ovat saaneet käyttäjät hieman hämilleen. Kalenteri on saattanut luoda koko päivän kestäviä tapahtumamerkintöjä sähköpostien perusteella.

Googlen kehittämä kalenterisovellus pystyy luomaan älykkäästi sähköpostien perusteella merkintöjä, mutta nyt kyseinen ominaisuus on alkanut toimimaan jokseenkin erikoisesti. Näyttää siltä, että jotkut ihmiset ovat kohdanneet ongelmia ominaisuuden kanssa. Google Kalenteri on saattanut luoda satunnaisesti tapahtumia sähköpostien perusteella, jotka eivät vaadi kalenterimerkintöjä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, kuinka moniin käyttäjiin tämä ongelma on vaikuttanut. 9to5Google-sivusto kertoo kyseessä olevan kuitenkin suhteellisen laajalle levinnyt ongelma, joka on havaittu viime päivien aikana.

Google Kalenteri on alkanut ongelman myötä luomaan koko päivän mittaisia tapahtumia saapuneiden Gmail-sähköpostien perusteella. Tapahtumia luodaan satunnaisesti erilaisille sähköposteille, joita ovat esimerkiksi mainokset. Tarkkaa syytä ei ole tiedossa. Ongelma voi johtua sähköposteista, joissa on mainittu tiettyjä päivämääriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google ei ole toistaiseksi antanut mitään tietoa ongelman suhteen, eikä tarkkaa aikataulua korjaukselle ole. Jos kalenteri luo tapahtumia itsenäisesti, niin onneksi myös ratkaisu on olemassa. Käyttäjät voivat nimittäin estää kalenteria luomasta tapahtumia sähköpostien perusteella.

Estämisen voi tehdä sovelluksen asetuksista menemällä: Kalenteri > Asetukset > Tapahtumat Gmailista > Poista käytöstä.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google