XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa useita uutuuksia Redmi K60 -puhelimien rinnalla – uusi Redmi Note 12 Pro -malli, älykello, aktiivisuusranneke sekä kuulokkeet

Uudet Redmi-tuotteet.

Xiaomi on kertonut aikaisemmin järjestävänsä uusien Redmi K60 -sarjan puhelimien julkaisutilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa 27. joulukuuta. Kolme uutta huipputason älypuhelinta ei kiinalaisvalmistajalle näytä riittävän, sillä nyt on vahvistettu julkaistavan myös neljä muuta Redmi-tuotetta.

Yksi uutuuspuhelin tulee olemaan Redmi Note 12 Pron niin sanottu ”Speed Edition” -versio, joka laajentaa aikaisemmin julkaistua Redmi Note 12 -mallistoa. Xiaomi on paljastanut puhelimessa olevan Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Uutuusversiossa on lisäksi OLED-näyttöpaneeli sekä uusin MIUI 14 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on julkistanut puhelimesta myös kuvan, joka paljastaa tutun muotoilun. Laitteen kehys on tasainen ja pinnat ovat myös suorat. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jota korostetaan takaosan levyisellä kuvioinnilla. Kameroita nähdään kolme kappaletta ja tekstin perusteella pääkamera olisi 108 megapikselin tasoinen. Muita tietoja laitteesta ei vielä ole.

Samassa tilaisuudessa nähdään myös muita laitteita, joita ovat Redmi Watch 3 -älykello, Redmi Band 2 -aktiivisuusranneke sekä Redmi Buds 4 Lite -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on toistaiseksi kertonut tarkempia yksityiskohtia vain Redmi Watch 3 -älykellosta. Siinä on muun muassa 1,76 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli. Näytössä on 341 pikseliä tuumaa kohden sekä 600 nitin kirkkaus.

Tarkemmat tiedot uutuustuotteista saadaan viimeistään 27. joulukuuta, joten kovin kauaa ei tarvitse odotella. Uutuuspuhelimia sekä muita laitteita voidaan odottaa myyntiin globaalisti ensi vuonna hieman eri mallinimillä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi