XiaomiYleinen

Tältä näyttää ensi viikolla julkaistava POCO X4 GT – myös POCO F4 esillä uusissa vuotokuvissa

POCO X4 GT ja POCO F4

Xiaomi vahvisti eilen, että yhtiö järjestää uusien Poco-tuotteiden lanseeraustilaisuuden 23. kesäkuuta. Luvassa on vahvistettu olevan Poco F4- ja Poco X4 GT -älypuhelimet, jotka tuovat keskihintapisteeseen mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Poco F4 on ollut jo useaan kertaan vuotojen kohteen, joten tuoreessa vuodossa mielenkiinto kohdistuu enemmän Poco X4 GT -puhelimeen. Kyseessä on käytännössä vain uudelleen brändätty versio Kiinassa jo aikaisemmin julkaistusta Redmi Note 11T Pro -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco X4 GT -puhelimesta vuotaneiden kuvien perusteella muotoiluun ei ole tulossa muutoksia, vaan Xiaomi on ainoastaan vaihtanut Redmi-logon takaosasta Poco-logoksi. Vuotokuvissa puhelin on esillä ainoastaan harmaassa väriversiossa, mutta myös muita värejä saattaa olla tulossa. Xiaomin odotetaan myyvän puhelinta alle 400 euron hinnalla.

Puhelimessa on 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääkamerana toimii 64 megapikselin sensori, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on yksi 20 megapikselin tasoinen selfiekamera. Poco X4 GT -puhelimessa on myös 5080 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalaturi. Puhelimessa on myös Bluetooth 5.3, NFC sekä kuulokeliitin. Käyttöjärjestelmänä on Android 12.

POCO F4

Winfuture.de-sivusto on julkaissut myös Poco F4 -puhelimesta uusia aikaisempaa tarkempia tuotekuvia. Kuvat paljastavat puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat vihreä, harmaa ja musta. Puhelinta odotetaan myyntiin Euroopassa alle 430 euron hinnalla. Poco F4 on käytännössä täysin sama puhelin kuin jo Kiinassa julkaistu Redmi K40S.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka takaa 5G-tuen ja hyvää suorituskykyä. RAM-muistia Euroopassa myytävään versioon on tulossa 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua.

Poco F4 tarjoaa myös 64 megapikselin pääkameran, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 20 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akku puhelimessa on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 67 watin tehoisella pikalatauksella. Poco F4 saa myös Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Xiaomi esittelee Poco F4- ja Poco X4 GT -puhelimet siis globaaleilla markkinoilla jo ensi viikolla 23. kesäkuuta.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi