Insta360Yleinen

Insta360 julkisti uuden 499 euron Ace Pro -toimintakameran – 8K-videokuvaus ja Leica-optiikka

Insta360 Ace Pro

Insta360 on esitellyt uuden Ace Pro -toimintakameran, joka mahdollistaa älykkäämmän ja monipuolisemman videokuvauksen tekoälyn avulla. Lisäksi Leican kanssa yhdessä suunniteltu optiikka tuo parannuksia kuvanlaatuun.

Kamerassa on huippuluokan 1/1,3 tuuman kuvakennon, viiden nanometrin tekoälysuoritin ja Leica SUMMARIT -objektiivi. Kuvaajat voivat taltioida 8K 24fps- ja 4K 120fps -videoita sekä 48 megapikselin valokuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

PureVideo-kuvaustila mahdollistaa laadukkaan kuvaamisen myös hämärässä. Kameran viiden nanometrin tekoälysuoritin hyödyntää räätälöityä AI-hermoverkkoa vaimentamaan kuvamateriaalin kohinaa selkeämmän kuvan saavuttamiseksi reaaliajassa. Kirkkaassa valaistuksessa kamera tuo lisää visuaalista ilotulitusta Active HDR -toiminnollaan, joka tuo yksityiskohdat esiin tasapainoisesti sekä kirkkailla että tummilla alueilla.

Ace Pro tarjoaa 2,4 tuuman käännettävän kosketusnäytön ja akkujen pikalatauksen, jotka tuovat luovaan tekemiseen monipuolista joustoa. Käännettävästä näytöstä näkee aina kuvauskohteen, mikä tekee kuvien rajaamisesta ja kameran hallinnasta helppoa. Nopeasti ladattava akku puolestaan mahdollistaa jopa 100 minuutin kuvausajan. Lisäksi magneettikiinnitysjärjestelmän avulla kameran voi kiinnittää nopeasti lähes mihin tahansa ja vaihtaa saumattomasti lisävarusteiden välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamera on täynnä älykkäitä kuvausominaisuuksia, jotka hyödyntävät uusinta tekoälykehitystä. Täysin uudet AI Highlights Assistant -koosteet ja mukautettuihin avainsanoihin perustuva AI Warp -videomuokkaus muuttavat kuvaus- ja editointikokemuksen.

AI Highlights Assistant -koostetoiminto tunnistaa automaattisesti videotallenteen huippuhetket ja tuottaa niistä kameran sisällä kohokohtia sisältävän videon heti katsottavaksi. AI Warp on toinen uusi luova työkalu, jolla esiasetettujen tai mukautettujen avainsanojen avulla voi lisätä videoihin dynaamisia tehosteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vesitiivis Insta360 Ace Pro -toimintakamera kestää jopa 10 metrin syvyyden sellaisenaan. Lisäksi erikseen hankittavan sukelluskotelon avulla kameran voi viedä jopa 60 metrin syvyyteen. Lisäksi kamera toimii sujuvasti jopa -20 asteen pakkasessa tai +40 asteen helteessä, joten se sopii täydellisesti sekä talvi- että kesäolosuhteisiin.

Kamera hyödyntää Insta360:n huipputason FlowState-vakautustekniikkaa, mikä varmistaa, että videot pysyvät uskomattoman vakaina riippumatta toiminnan intensiivisyydestä. Lisäksi 360 Horizon Lock -toiminto pitää videon aina vaakasuorassa, vaikka kamera liikkuisi villistikin.

Insta360 Ace Pro -toimintakamera tulee myyntiin 499 euron hintaan.

Lähde: Boston Groupin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Insta360