AndroidAppleiOSYleinen

iPhone 7 kopioitiin jo ennen julkaisua – tällainen on kiinalainen klooni

iphone-7-clone-leakApple tulee julkaisemaan muutaman kuukauden päästä uudet iPhone 7 -puhelimet. Laitteista on vuotanut jo lähes kaikki tiedot ja niiden perusteella uutuuspuhelimista ei löytyisi juurikaan poikkeuksia aiempiin iPhone 6s -malleihin verrattuna.

Kiina on tunnettu iPhone -klooni maana, sillä joka vuosi kiinalaiset yritykset ottavat mallia Applen puhelimista. Vaikka iPhone 7 -malleja ei ole vielä julkaistu, niin näyttää siltä, että se ei ole estänyt kiinalaista yritystä tekemästä iPhone 7 Plus -kloonia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkelista löytyvä kuva on klooni tulevasta iPhone 7 Plus -mallista. Kloonista löytyy täysin vastaava muotoilu, jonka olemme nähneet jo monissa iPhone 7 vuodoissa. Kiinalaisesta kopiosta näyttää löytyvän myös kaksoiskamera sekä Applen logo. Laitteen tunnistaa klooniksi erityisesti takana löytyvän tekstin ansiosta ”Designed by TAIWAN, Made in China”.

Tällä iPhone 7 Plus -kloonilla ei ole siis mitään tekemistä Applen kanssa. Tällä hetkellä emme edes ole varmoja tuleeko Apple julkaisemaan kaksoiskameralla varustetun puhelimen tänä vuonna. Viimeisempien raporttejen mukaan kyseisessä kaksoiskameralla varustellussa puhelimessa on ollut vielä teknisiä ongelmia.

Lähde: Gizmochina 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android