AppleiOSYleinen

Huhu: kaksoiskameralla varusteltu iPhone 7 Plus peruttu teknisten ongelmien vuoksi

iphone_7_plus_dual_camera

Väitetty iPhone 7 Plus

Applen seuraavan sukupolven iPhone 7 -puhelimien erikoisuus pitäisi olla kaksoiskamera, jonka on huhuttu sisältyvän ainakin iPhone 7 Plus -mallin kokoonpanoon. Uusimpien huhujen mukaan Apple on kuitenkin joutunut perääntymään suunnitelmistaan teknisten ongelmien vuoksi.

Huhun toi esille lähde, joka pystyy seuraamaan Foxconnin toimintaa läheltä. Foxconn on perinteisesti valmistanut Applen tuotteita. Tämän kaltaisia huhuja ei voida kuitenkaan pitää täysin varmoina, sillä ennenkin netissä on pyörinyt huhuja, jotka eivät ole pitäneet paikkaansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaksoiskameran piti olla iPhone 7 Plussan erikoisuus, mutta uusimman huhun valossa Apple joutunee tyytymään vain yhteen kameraan. iPhone 7 -malleihin odotetaan uusittua A10-prosessoria sekä luonnollisesti tällä viikolla esiteltyä iOS 10 -käyttöjärjestelmää. Apple saattaa olla muuttamassa myös ikonista kotipainikettaan. Kotipainikkeen ei enää pitäisi olla mekaaninen, vaan kapasitiivinen, joka tarkoittaisi sitä, että laitteesta ei löytyisi normaalia painiketta. Apple saattaa olla myös nostamassa pienemmän iPhone 7 -version näytön kokoa 5 tuumaan.

Lähde: Mobiltelefon.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple