SamsungYleinen

Iskun- ja vedenkestävä Samsung Galaxy Xcover 7 myyntiin Suomessa 359 euron hintaan

Samsung julkisti tammikuun alkupuolella uuden Galaxy Xcover 7 -älypuhelimen yhdessä Galaxy Tab Active5 -tabletin kanssa. Aikaisemmin kerroimme jo tabletin saapumisesta myyntiin Suomessa, mutta nyt myös Galaxy Xcover 7 on tuotu tarjolle. Puhelinta myydään niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Muutamat jälleenmyyjät Suomessa tarjoavat Galaxy Xcover 7 -puhelinta valikoimissaan, ja puhelinta on jo varastoissa. Puhelimen 6 + 128 gigatavun version hinnaksi on kerrottu 359 euroa. Yrityksille puhelinta myydään ilman arvonlisäveroa, jolloin hinta on 289,5 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 7 on IP68-luokiteltu, joten se kestää vettä ja pölyä. Puhelin on myös rakennettu noudattaen MIL-STD-810H-sotilasstandardia, ja se on suunniteltu kestämään iskuja sekä pudotuksia jopa 1,5 metrin korkeudesta.  Galaxy Xcover 7 -puhelimessa on Gorilla Glass Victus+ -lasipinta.

Puhelimessa on 6,6 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 20:9-kuvasuhde. Näytössä on myös Full HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung hyödyntää MediaTekin kehittämää 6 nanometrin prosessilla valmistettua Dimensity 6100+ -järjestelmäpiiriä, joten tuettuna on 5G-yhteydet. RAM-muistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Muistikorttia tuetaan yhteen teratavuun asti.

Puhelimen takaosassa on 50 megapikselin kamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on 5 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 4050 milliampeerituntia ja sen voi myös irrottaa. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat USB-C-liitin, kuulokeliitin, POGO-pinnit sekä Bluetooth 5.3. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 14.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Eivät ole kyllä vieläkään virallisesti vahvistaneet laitteen tietoihin, että MediaTek Dimensity 6100+, lukee vain 6nm prosessori.

    1. Kyllä tämä tieto on jo vahvistettu useaan kertaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung