SamsungYleinen

Samsungin uusi kestävärakenteinen Galaxy Tab Active5 5G -tabletti saapui myyntiin Suomessa

Samsung julkisti tällä viikolla uudet kestävärakenteiset Galaxy Xcover7- ja Galaxy Tab Active5 -laitteet, joista jälkimmäinen on tuotu saataville Suomessa hieman rajoitetusti. Samsung ei ole saatavuudesta itse tiedottanut, mutta muun muassa Elisa on jo aloittanut tabletin myynnin yritysasiakkaille.

Elisa myy omassa verkkokaupassaan Galaxy Tab Active5 5G -tabletin ”Enterprise Edition” -versiota. Kyseessä on nähtävästi 6 + 128 gigatavun muistiversio ja yrityksille hinta on 483 euroa ilman arvonlisäveroa. Kun hintaan lisätään 24 prosentin arvonlisävero, niin hinnaksi tulee 599 euroa. Toistaiseksi ei ole vahvistusta sille, myydäänkö tablettia suoraan kuluttajille tulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab Active5 -tabletissa on 8 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 16:10-kuvasuhde, WUXGA-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa 5 nanometrin piiri, joka on nähtävästi Exynos 1380.

Samsung on saanut tablettiin 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin takaosassa on 13 megapikselin kamera, jonka kaverina on LED-salamavalo. Etuosassa on 5 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 5050 milliampeerituntia ja se on myös käyttäjän vaihdettavissa.

Galaxy Tab Active5 tarjoilee sormenjälkilukijan, USB-C- ja kuulokeliittimen sekä POGO-pinnit. Tuettuna on myös S Pen -kosketusnäyttökynä. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 14.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung