NokiaYleinen

Jälleen uudet Nokia-kuulokkeet julki – tällaiset kuulokkeet ovat Nokia Earbuds E3110

Nokia Earbuds E3110

Nokia-kuulokkeiden valikoima on laajentunut jälleen uusilla malleilla, sillä Nokia-brändiä lisensoiva kiinalainen RichGo on esitellyt uudet Nokia Earbuds E3110 -kuulokkeet. Kyseessä ovat täyslangattomat kuulokkeet avonaisella rakenteella.

Valmistajan mukaan kuulokkeista löytyy IP44-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. Nokia Earbuds E3110 -kuulokkeet painavat vain 3,2 grammaa. RichGo esitteli kuulokkeet kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta ja vaaleanpunainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet Nokia Earbuds E3110 -kuulokkeet tarjoavat kookkaan 13 millimetrin kaiutin elementin. Kuulokkeille on luvattu vain 4 tunnin mittainen akunkesto, mutta latauskotelon avulla se kasvaa jopa 16 tuntiin. Kuulokkeissa itsessään on 30 milliampeeritunnin akku sekä latauskotelossa on jopa 250 milliampeeritunnin akku. Kuulokkeita voidaan ladata USB-C-liittimen kautta.

Nokia Earbuds E3110 -kuulokkeet ovat varusteltuna tuella Siri- ja Google Assistant -ääniavustajille. Uutuuskuulokkeissa on Bluetooth 5.1 -yhteys, joka takaa vakaan yhteyden puhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden tarkkaa hintaa tai saatavuutta ei ole vielä vahvistettu, mutta ne tulevat myyntiin todennäköisesti vain Aasian markkinoilla. Yleisesti RichGo:n kuulokkeita ei ole nähty myynnissä Euroopassa, joten nyt julkaistujakaan E3110-kuulokkeita tuskin tullaan näkemään täällä myynnissä.

Nokia Earbuds E3110 -kuulokkeet:

  • Tuki Google Assistantille ja Sirille
  • Bluetooth 5.1
  • Bluetooth-protokollat: HFP, HSP, A2DP, AVRCP
  • Koodekit: SBC
  • Kaiutin elementit: 13mm
  • Akku: kuulokkee 30mAh x2, latauskotelo 250mAh
  • Akunkesto: 4h (kuulokkeet), 16h (kuulokkeet + latauskotelo)
  • Lataus: USB Type-C

Lähde: Nokia Earbuds E3110 (kiinaksi), Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia