SamsungYleinen

Suomalaisten suosima Samsung-hittipuhelin saamassa seuraajan ensi viikolla – Galaxy A -sarja laajenee 17. maaliskuuta

Uusia Samsung Galaxy A -sarjan puhelimia nähtäneen 17. maaliskuuta.

Samsungin on tiedetty valmistelevan useiden uusien Galaxy A -malliston älypuhelimien julkaisua globaalisti, mutta yhtiö ei ole vielä vahvistanut mitään tarkkaa päivämäärää. Nyt kuitenkin tiedoistaan hyvin luotettava vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tillillään tarkan päivän odotetulle julkaisulle.

Uusia Galaxy A -sarjan puhelimia tullaan julkaisemaan Blassin paljastavan teaser-kuvan perusteella ensi viikon torstaina, eli 17. maaliskuuta. Kuva ei paljasta mitään tarkkoja tietoja julkaistavista tuotteista, vaan siinä on useaan kertaan kirjain ”A” hieman eri tyyleillä. Yksi kirjaimista on saanut ympärilleen vettä, jonka voidaan olettaa viittaavan vedenkestävään rakenteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna Galaxy A -malliston julkaisu nähtiin täysin samana päivänä, ja silloin esiteltiin muun muassa suomalaisten keskuudessa suosituksi noussut Galaxy A52 5G. Tänä vuonna Samsungin odotetaan esittelevän ainakin Galaxy A53 5G- ja Galaxy A73 5G -puhelimet, mutta yhtiö saattaa esitellä myös Galaxy A33 5G -puhelimen. Jo aikaisemmin maaliskuussa Samsung esitteli Galaxy A13- ja Galaxy A23 -puhelimet.

Todennäköisesti Samsung tulee vahvistamaan Galaxy A -puhelimien julkaisupäivän itsekin vielä lähipäivinä, jos tilaisuuden ajankohtaan ei ole tehty mitään muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A53 5G

Kaikki tilaisuudessa julkaistavaksi odotettavat puhelimet ovat olleet vuotojen kohteena viime viikkoina. Muun muassa Galaxy A53 5G -puhelimeen on odotettu 6,5 tuuman AMOLED-näyttöä, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Exynos 1280 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 8 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen on tulossa lisäksi 5000 milliampeeritunnin akku ja 64 megapikselin neloiskamera. Tarkemmin tuoreimpiin vuotoihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Galaxy A73 5G -puhelimen odotetaan olevan hieman paremmin varusteltu versio Galaxy A53 5G -mallista, mutta ulkoisesti laite olisi pitkälti samanlainen. Galaxy A33 5G -puhelimeen odotetaan 6,4 tuuman OLED-näyttöä, Exynos 1200 -järjestelmäpiiriä sekä 5000 milliampeeritunnin akkua. Tarkemmin Galaxy A33 5G -puhelinta koskeviin vuotoihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung