InfinixYleinen

Jälleen uusi 200 megapikselin kamerapuhelin julki – Infinix Zero Ultra tarjoaa myös 180 watin latauksen ja 120 hertsin AMOLED-näytön

Infinix Zero Ultra

Suomalaisille täysin tuntematon älypuhelinvalmistaja Infinix on julkistanut uuden Infinix Zero Ultran, jossa on mielenkiintoisia teknisiä tietoja. Infinix on erityisesti halpapuhelimien valmistaja, mutta uutuuspuhelin yhdistää mukaan nyt esimerkiksi 200 megapikselin kamerasensorin. Aikaisemmin vastaavalla kameralla on nähty puhelimia Motorolalta sekä Xiaomilta.

Infinix Zero Ultra tarjoilee 6,8 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 900 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 920 -järjestelmäpiiri, joka takaa keskitason suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. RAM-muistia löytyy 8 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, jossa kohokohtana on optisesti vakautettu 200 megapikselin pääkamera. Kamera perustuu Samsungin kehittämään ISOCELL HP1 -sensoriin. Toinen kameroista on 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera sekä kolmantena kamerana toimii 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosaan on laitettu 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 180 watin tehoisella Thunder Charge -latausjärjestelmällä. Tyhjästä täyteen latautumisen pitäisi viedä vain 12 minuuttia. Infinix on varmistanut sen turvallisuuden 111 ohjelmisto- ja laitteistomekanismilla, jotka optimoivat latauksen ja lämpenemisen turvalliseksi. Laturi hyödyntää GaN-tekniikkaa, joten laturi itsessään ei ole liian suuri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen viime vuonna julkaisema Android 12, jonka päällä hyrrää Infinix XOS 12 -käyttöliittymä. Muita ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija sekä X-akselinen värinämoottori.

Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen ja musta. Puhelimen hinnaksi 8 + 256 gigatavun versiossa on ilmoitettu 520 dollaria. Infinix myy puhelimiaan yleisesti Aasiassa ja Afrikassa, joten esimerkiksi Suomeen puhelinta ei kannata odottaa myyntiin.

Lähde: Infinix

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Infinix