InfinixYleinen

Infinix esitteli 180 watin Thunder Charge -pikalatauksen – tulossa yhtiön puhelimeen myöhemmin tänä vuonna

Inifinixin 180 watin latauksella akku täyteen 13 minuutissa.

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Infinix on esitellyt nyt uutta 180 watin tehoista Thunder Charge -pikalatausteknologiaansa. Infinix on kertonut tuovansa pikalatauksen markkinoille myöhemmin tänä vuonna julkaistavan lippulaivapuhelimen yhteydessä.

180 watin latauksella pitäisi pystyä lataamaan 4500 milliampeeritunnin kokoinen akku vain 4 minuutissa 50 prosentin varaukseen. Infinix on kertonut työskennelleensä johtavien akkuvalmistajien kanssa kehittääkseen uuden 8C-akkuratkaisun, joka on tällä hetkellä tehokkaimmalla latausnopeudella ladattava litiumakku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jotta Infinix on pystynyt toteuttamaan aikaisempaa nopeamman latauksen, niin ratkaisussa käytetään kahta 8C-luokiteltua akkua. Jokaista akkua ladataan 90 watin teholla, joten aikaiseksi saadaan 180 watin lataus. Infinix on panostanut myös turvallisuuteen lisäämällä suojakerroksia ja lämpötilaa monitoroidaan tarkasti, jotta akku ei kuumene latauksen aikana.

180 watin latauksessa on yhteensä kolme latauspumppua, joiden lataustehokkuus on 99 prosenttia. Turvallisuuden takaamiseksi Infinix on toteuttanut latausratkaisuun 111 ohjelmisto- ja laitteistosuojausmekanismia, jotka suojaavat älypuhelimia, latureita ja latauskaapeleita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi ratkaisu sisältää 20 anturia, jotka seuraavat tärkeimpien komponenttien, kuten USB-portin, lataussirujen ja akun lämpötiloja. Infinix on varmistanut, ettei lämpötila ylittyisi 43 asteen. Latausratkaisun kerrotaan saaneen muun muassa TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System -sertifikaatin.

Infinix on tunnettu mielenkiintoisista konsepteista, jotka lopulta eivät ole tulleet markkinoille. Esimerkiksi yhtiö esitteli viime vuonna 160 watin tehoista pikalatausta, mutta sitä ei koskaan nähty puhelimissa. Infinix on tarjonnut uusimmissa puhelimissa kuitenkin korkeintaan 120 watin tehoisen pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Infinix on julkaissut latausratkaisusta myös videon, jonka voi katsoa alapuolelta. Videolla nähdään 50 prosentin tason saavuttamiseen menevän 4 minuuttia ja 100 prosentin varaus saavutetaan 13 minuutissa.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Infinix