InfinixYleinen

Infinix julkaisi yllättävän puhelimen – edullinen Infinix Note 12 VIP tarjoaa 120 watin latauksen, 108 megapikselin kameran ja 120 hertsin OLED-näytön

Infinix Note 12 VIP

Monille suomalaisille täysin tuntematon Infinix on julkaissut hyvin mielenkiintoiset uutuuspuhelimet valituilla markkinoilla. Infinix on tunnettu erityisesti edullisista älypuhelimista, mutta nyt uusi Note 12 -mallisto tarjoaa keskihintaluokkaan ominaisuuksia, jotka kuulostavat ainakin paperilla hyvin vakuuttavilta.

Uutuuspuhelimia on peräti neljä kappaletta, jotka ovat Note 12 (G88), Note 12 (G96), Note 12i, Note 12 VIP, joista jälkimmäisin on varusteltuna mielenkiintoisimmilla tekniikoilla. Uutuuspuhelimella Infinix pyrkii haastamaan ominaisuuksissaan jopa Xiaomin keskihintaluokan puhelimet, mutta toki Infinix on joutunut karsimaan 5G-tuesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Infinix Note 12 VIP on varusteltuna esimerkiksi 120 watin tehoisella pikalatauksella, jonka avulla laitteen 4500 milliampeeritunnin kokoinen akku latautuu tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa. Infinixin mukaan 10 minuutin latauksella virtaa riittää 6 tunniksi pelaamista tai 5 tunniksi YouTube-videoiden katselua. Infinixin mukaan lataustekniikka on suojattu 103 eri tavalla ja mukana on esimerkiksi 18 lämpötila-anturia, jotka seuraavat latausta.

Puhelimessa on 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 10-bittiset värit sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on tasainen ja siinä on etukameraa varten tehty reikä. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G96 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka aina kahteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Infinix Note 12 VIP -puhelimessa on kolme, jossa tärkein on 108 megapikselin tasoinen pääkamera. Toinen kameroista on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kolmas on 2 megapikselin syvyyskamera. Kamerat tukevat myös lasertarkennusta. Etuosaan on laitettu yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Muita uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat X-akselinen värinämoottori, stereokaiuttimet sekä tuorein Android 12 -käyttöjärjestelmä. Infinix on kertonut puhelimen tulevan saataville harmaana ja mustana 299 dollarin hintaan.

Lähde: Infinix Note 12 VIP -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Infinix