YleinenZTE

Jälleen uusi Snapdragon 888 Plus -puhelin tulossa – Nubia RedMagic 6S Pro julkaistaan 6. syyskuuta

ZTE:n tytärbrändi Nubia on julkaisemassa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden RedMagic 6S Pro -älypuhelimen, joka tulee olemaan jälleen uusi Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriin perustuva laite. Viime viikkoina Snapdragon 888 Plus -puhelimia on nähty useita, joita ovat muun muassa Xiaomi MIX 4 sekä ASUS ROG Phone 5S -mallisto.

Maaliskuussa Nubia esitteli RedMagic 6- ja RedMagic 6 Pro -puhelimet ja toukokuussa nähtiin RedMagic 6R. Nubia on kertonut julkaisevansa RedMagic 6S Pro -älypuhelimen 6. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Yhtiö on julkaissut Weibo-palvelussa myöskin vihjailevan kuvan, jossa voidaan nähdä laitteen avainominaisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva vahvistaa puhelimessa olevan uusin Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri sekä 165 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli. Lisäksi kuvasta saadaan vahvistus kolmoiskameralle ja tuuletinjäähdytykselle. RedMagic 6S Pro on aikaisemmin saanut jo 3C-sertifikaatin, josta on paljastanut laitteen tukevan jopa 120 watin tehoista pikalatausta.

Keväällä julkaistussa RedMagic 6 Prossa oli 6,8 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa oli 165 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista vastasi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla oli jopa 18 gigatavua RAM-muistia ja 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa oli lisäksi 64 megapikselin kolmoiskamera, 4050 milliampeeritunnin akku sekä 120 watin tehoinen pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Nubia tulee tarjoamaan tutussa paketissa vain paremman järjestelmäpiirin, eikä RedMagic 6S Pron odoteta olevan edeltäjästään kovinkaan suuri päivitys. Kaikki tiedot vahvistuvat kuitenkin jo 6. syyskuuta, eli parin viikon päästä. Vaikka kyseessä on julkaisu Kiinassa, niin yleisesti RedMagic-puhelimet ovat tulleet pian saataville myös globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen