HMDNokiaYleinen

Hups, HMD Global paljasti vahingossa Nokia G50 -puhelimesta kuvan – vahvistus 5G-yhteyksille ja 48 megapikselin kameralle

HMD Globalilta on huhuttu uutta Nokia G50 -puhelinta jo muutaman viikon ajan, sillä se on ollut esillä useiden jälleenmyyjien listauksissa. Nyt HMD Global on todennäköisesti itse jo vahvistanut puhelimen muotoilun ja muutaman yksityiskohdan virallisella Instagram-tilillään.

Nokia G50 on esillä selvästi HMD Globalin ylläpitämällä ranskalaisella Nokia Mobile -Instagram-tilillä. Puhelimesta on tulossa todennäköisesti kuvan perusteella kaksi väriversiota, jotka ovat sininen sekä vaaleanpunainen tai niin sanottu Sand-väri. Kuva paljastaa Nokia G50:n muotoilun olevan samanlainen kuin monissa nykyisissä Nokia-puhelimissa. Laitteen takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosaa koristaa lisäksi Nokia-logo. HMD Global on varustellut puhelimen pisaraloven omaavalla näytöllä ja etuosassa on myös Nokia-logo. Laitteen vasemmassa kyljessä nähdään Google Assistant -painike sekä SIM-korttiluukku. Instagram-julkaisu vahvistaa laitteen tarjoavan 5G-yhteydet sekä 48 megapikselin kameran.

Aikaisempien vuotojen mukaan puhelimeen voidaan odottaa Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiriä, 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi venäläinen jälleenmyyjä on kertonut sivuillansa puhelimen muutamia teknisiä tietoja, mutta ne eivät olleet todennäköisesti kovinkaan oikeassa. Vuotojen mukaan Nokia G50 olisi tulossa tarjolle Forest Black- ja Midnight Sun -väreissä. Hinnan on odotettu olevan 4 + 128 gigatavun versiossa 207 Australian dollaria, eli noin 299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalilta on huhuttu myöskin uutta Snapdragon 8 -sarjan huippupiiriin perustuvaa älypuhelinta, joka on todennäköisesti Nokia X100. Lisäksi huhuissa on ollut Nokia G300 -puhelin sekä Nokia T20 -tabletti. Mielenkiintoisia julkaisuja on luvassa todennäköisesti tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Instagram (Nokia Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Jos hinta 299€ ja Snapdragon 480 kuulostaa tutulta niin kyllä, sillä ne ovat Nokia X10 hinta ja piiri. Koska X10 varmasti on parempi kuin G50 niin on vaikea ymmärtää mitä järkeä julkaisussa on? X10 julkaistiin vain kuukausi sitten.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD