AndroidBlackBerryYleinen

Jälleen uusi vuoto: BlackBerry KEY2 LE esiintyy vuorostaan lehdistökuvissa

Huhut ja vuodot tulevan BlackBerry KEY2 LE -puhelimen ympärillä käyvät kuumina ja tällä kertaa nettiin on päätynyt virallisia lehdistökuvia laitteesta. Puhelimesta on jo aikaisemmin vuodoissa nähty muun muassa live-kuvia sekä teknisiä tietoja, joiden pohjalta on jo varsin kattava käsitys siitä, millainen puhelin on tulossa vielä elokuun aikana.

Uusissa kuvissa BlackBerry KEY2 LE:stä ei  paljastu enää juurikaan mitään uutta, vaan kuvat vastaavat jo aikaisempia vuotoja. Puhelimessa on paljon samaa näköä isovelimalli KEY2:n kanssa. BlackBerry KEY2 LE tulee olemaan näppäimistöllä ja kosketusnäytöllä varusteltu puhelin. Laitteessa odotetaan olevan muun muassa Snapdragon 636 -piiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä jopa 64 gigatavua tallennustilaa. Näytön pitäisi olla 4,5 tuumaa ja tarkkuutta 1080 x 1620 pikseliä. Kameroiden osalta puhelimeen odotetaan 13 + 5 megapikselin kaksoiskameraa, mutta etukamerasta ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa. Akun kooksi huhuissa on ilmoitettu 3000 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen valmistuksesta vastaava TCL on paljastanut julkaisevan uuden puhelimen 30. elokuuta ja nyt nähnyt BlackBerry KEY2 LE:n lehdistökuvien vastaava päivämäärä lähes vahvistaa puhelimen julkaisun tapahtuvan juurikin 30. elokuuta.

Lähde: NieuweMobiel.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android