HMDNokiaYleinen

Jälleenmyyjä paljasti: Nokia 2660 Flip -puhelimesta tulossa kaksi yllättävää väriversiota, pinkki ja vihreä

Nokia 2660 Flip kahdessa uudessa väriversiossa.

HMD Global julkisti viime vuonna Nokia 2660 Flip -peruspuhelimen, joka kuuluu Nokia Originals -tuoteperheeseen. Puhelimen ideana on ollut tarjota uudistettu versio vuonna 2007 julkaistusta simpukkapuhelimesta. Alun perin puhelin esiteltiin kolmessa värissä, mutta nyt tulossa on kaksi muuta väriä laajentamaan valikoimaa.

Nokiamob.net-sivusto on löytänyt australialaisen jälleenmyyjän, joka oli ehtinyt listaamaan kaksi uutta väriversiota jo omaan verkkokauppaansa. Nokia 2660 Flipin kolme alkuperäistä väriä ovat olleet musta, sininen ja punainen. Uusien tietojen mukaan puhelin julkaistaan pian myös pinkkinä sekä vihreänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listaus on paljastanut väriversioista kuvia, joiden perusteella merkittäviä muita muutoksia ei ole tulossa. Väriversiot ovat melko pirteitä ja mukana on myös kultaiset kamera-alueet sekä Nokia-logo.

Nokia 2660 Flip -puhelimessa on sisäpuolella 2,8 tuuman kokoinen QVGA-näyttöpaneeli ja ulkopuolella on 1,77 tuuman kokoinen QQVGA-näyttö. Tehoista on vastaamassa Unisoc T107 -järjestelmäpiiri, jossa on tuki 4G-yhteyksille. Puhelimessa on 48 megatavua RAM-muistia sekä 128 megatavua sisäistä tallennustilaa. Muistikorttipaikan avulla tallennustilaa voidaan saada 32 gigatavua lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 2660 Flipin takaosaan on saatu yksi kamera, jonka tarkkuus on VGA-tasolla. Kameran rinnalla on myös salamavalo. Akunkesto on 1450 milliampeeritunnin akun varassa, jonka käyttäjät voivat myös itse irrottaa. Puhelimeen on tuotu myös micro-USB-liitin, kuulokeliitin sekä Bluetooth 4.2 -yhteys. Käyttöjärjestelmänä on Series S30+, joka on tuttu lukuisista Nokia-peruspuhelimista. HMD Globalin mukaan laitteessa on myös VoLTE-tuki, sisäänrakennettu MP3-toistin sekä FM-radio.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HMD Global tulee julkistamaan kaksi uutta väriversiota. Viime vuonna julkaistu puhelin saapui myyntiin Suomessa 99 euron suositushinnalla.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD