HonorYleinen

Jättivuoto! Honor 50 -puhelin esillä nyt lukuisissa video- ja kuvavuodoissa

Honor julkaisi jo virallisesti kuvia Honor 50 -sarjan laitteista Weibo-palvelussa tänään, mutta heti tämän jälkeen netti on täyttynyt lukuisista video- ja kuvavuodoista, joissa on esillä Honor 50 Pro- tai Honor 50 -puhelimen todellinen laite. Puhelin on nähtävästi ollut esillä Honorin myymälässä, jonka takia kuvia ja videoista laitteesta on voitu ottaa ennen julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virallinen Honor 50 -sarjan puhelimien julkaisu tapahtuu vasta ensi viikolla 16. kesäkuuta. Uudet vuotokuvat paljastavat Honor 50 -puhelimen kaikissa odotetuissa väriversioissa, jotka ovat musta, hopea, vaaleanpunainen sekä vihreä. Vuotokuvat eivät enää suuremmin paljasta mitään uutta, sillä Honor 50 -puhelimessa on neloiskamera, joka on rakennettu kahden suuren ympyrän varaan. Yläosassa on nähtävästi 108 megapikselin pääkamera ja alaosassa on kolme muuta kameraa.

Valitettavasti uudet kuvatkaan eivät paljasta Honor 50 -puhelimen etuosaa, mutta nähtävästi laitteissa nähdään kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Honor 50 -sarjan puhelimien tiedetään saavan Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin, mutta muilta osin kovin tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Ensi viikolla on vasta luvassa julkaisu Kiinan markkinoilla, mutta Honor 50 -sarjan puhelimia odotetaan myöhemmin vuoden 2021 aikana myyntiin myös globaalisti. Valitettavasti tarkkaa ajankohtaa Honor ei ole vielä vahvistanut. Nähtävästi puhelimille odotetaan edelleen Googlen sertifiointia, jotta Honor voisi asentaa laitteisiin myynnin kannalta erittäin tärkeät Googlen palvelut.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor