YleinenZTE

ZTE:n uusi RedMagic 6R -pelipuhelin saapuu myyntiin globaalisti 24. kesäkuuta 499 euron hintaan – varusteltu Snapdragon 888 -piirillä ja 144 Hz AMOLED-näytöllä

ZTE:n tytärbrändi RedMagic on tänään ilmoittanut tuovansa myyntiin globaalisti uuden RedMagic 6R -älypuhelimen, joka tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia aikaisempaa edullisemmassa hintapisteessä. Jo aikaisemmin globaalisti myynnissä on nähty RedMagic 6- ja 6 Pro -älypuhelimet, ja nyt RedMagic 6R laajentaa pelipuhelimien valikoimaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 6R -puhelimen on kerrottu tulevan myyntiin 24. kesäkuuta globaaleilla markkinoilla. Tarjolle tulee kaksi muistiversiota, jotka ovat 8 + 128 gigatavua sekä 12 + 256 gigatavua, joiden hinnat ovat 499 euroa ja 599 euroa. Pienemmällä muistilla varusteltu malli tulee myyntiin Cosmos Black -värissä ja suuremmalla muistilla vastaavasti Mercury Silver -värissä. Uutuuspuhelin on tilattavissa Suomeen RedMagicin oman verkkokaupan kautta, eikä sitä odoteta myyntiin jälleenmyyjille Suomessa.

RedMagic 6R tarjoaa suuren 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde, Full HD+- tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka on löytynyt tänä vuonna lähes kaikista uusista huippupuhelimista. ZTE on varustellut puhelimen myös 8 tai 12 gigatavulla LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavulla sisäistä tallennustilaa, joka perustuu UFS 3.1 -standardiin.

Akunkesto on 4300 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 30 watin pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Kameroita laitteen takaosaan on saatu peräti neljä kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä ja se perustuu Sony IMX682 -sensoriin. Muut kamerat ovat 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

RedMagic 6R on valmistettu metallirungosta, mutta takaosa on valmistettu muovista. Puhelimella on paksuutta vain 7,8 millimetriä ja painoksi on ilmoitettu 186,41 grammaa. Puhelimessa on lisäksi USB 3.1, NFC sekä kylkeen sijoitetut pelipainikkeet 400 Hz kosketusherkkyydellä. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 11, jonka päällä hyrrää RedMagic OS V4.0 -käyttöliittymä.

Lähde: RedMagicin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen