XiaomiYleinen

Jättivuoto: Markkinointimateriaalit paljastavat Xiaomin tulevan POCO F4 5G -puhelimen kokonaisuudessaan

POCO F4 5G

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa pian uuden Poco F4 5G -älypuhelimen ainakin Intian markkinoille, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu. Puhelin on nähty myös vuotokuvissa muutaman kerran, mutta nyt tuorein vuoto paljastaa laajan valikoiman markkinointimateriaaleja ennen julkaisua. Materiaalit vahvistavat puhelimen tärkeimmät ominaisuudet.

Kuvien perusteella Poco F4 4G on täysin sama puhelin kuin Kiinassa julkaistu Redmi K40S, mutta pieniä muutoksia joihinkin yksityiskohtiin on tehty. Puhelin on tulossa saataville kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, harmaa, vihreä sekä sininen. Puhelimessa on tasainen näyttö etuosassa ja laatikkomainen kamera-alue takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco F4 5G -puhelimessa on tehoista vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Vuotaneet kuvat vahvistavat jäähdytyksestä vastaavan 7-tasoinen LiquidCool 2.0 -jäähdytysjärjestelmän.

Näyttö perustuu Samsung E4 Super AMOLED -paneeliin, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on tuki myös 360 hertsin kosketusherkkyydelle, 1300 nitin kirkkaudelle, MEMC-tekniikalle sekä Dolby Visionille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kamera-alueen kohokohtana on 64 megapikselin tasoinen pääkamera, joka on optisesti vakautettu. Poco F4 5G tulee saamaan myös stereokaiuttimet Dolby Atmos -tekniikalla. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 67 watin tehoisella pikalatauksella. 11 minuutin latauksella akun pitäisi latautua 50 prosenttiin.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi tulee julkaisemaan Poco F4 5G -puhelimen, mutta todennäköisesti siihen ei pitäisi mennä enää montaa päivää.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi