XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi POCO F4 5G julkaistaan pian globaalisti – tällaista puhelin odotetaan

Poco F4 on tulossa.

Xiaomi on julkaissut globaalisti aikaisemmin jo Poco F4 GT -puhelimen, joka on suunnattu huippuluokan suorituskykyä kaipaaville käyttäjille. Nyt Xiaomi on vahvistanut laajentavansa Poco F4 -sarjaa globaalisti uudella Poco F4 5G -puhelimella.

Asia on vahvistettu Pocon Intian Twitter-tilillä, jossa laitteen globaalin lanseerauksen kerrotaan tapahtuvan pian. Tarkkaa päivämäärää tai muutakaan laitteesta ei paljastettu. Poco F4 5G:n mainostetaan kuitenkin tarjoavan kaiken, mitä tarvitset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Jo aikaisempien tietojen pohjalta voidaan todeta Poco F4 5G -puhelimen olevan sama laite kuin Kiinassa jo aikaisemmin julkaistu Redmi K40S. Lisäksi todisteita tästä on vuodettu jälleen kerran enemmän, sillä nettiin on vuodettu live-kuvia, joissa väitetään olevan Poco F4 5G. Kuvat vahvistavat muotoilun olevan samanlainen kuin Redmi K40S -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco F4 5G -puhelimeen on tulossa 6,67 tuuman kokoinen E4 AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näytössä on korkea 120 hertsin virkistystaajuus, HDR10+ -tuki sekä sitä suojaa Gorilla Glass 5 -lasipinta. Tehoista on vastaamassa Qualcommin viime vuonna julkaisema Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. RAM-muistia on vähintään 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Suurin muutos Poco F4 5G- ja Redmi K40S -puhelimien välillä nähdään kameroissa. Vuotokuvat ovat paljastaneet Pocossa olevan 64 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakaimella, kun Redmin variantissa oli 48 megapikselin pääkamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi puhelimeen on tulossa 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 20 megapikselin selfiekamera. Akunkesto on suurehkon 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 67 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä on MIUI 13 for POCO.

Kiinassa Xiaomi myy Redmi K40S -puhelinta 1999 juanin hintaan, joka vastaa 285 euroa. Poco F4 5G voitaisiin nähdä globaalisti myynnissä siis varsin kilpailukykyisellä hinnalla ottaen huomioon puhelimen tarjoamat ominaisuudet. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa onko Poco F4 5G jäämässä vain Intian markkinoille vai julkaistaanko se myös Euroopassa.

Lähde: Twitter (Poco), Rootmygalaxy.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi