NothingYleinen

Nothing Phone (1) saa tuen 45 watin tehoiselle pikalataukselle – tuettuna myös langaton lataus

Yksi monista Nothing Phone (1) -puhelimen muotoilusuunnitelmista.

OnePlussan perustajajäsenen Carl Pein uusi yritys Nothing paljasti tällä viikolla, että yhtiön ensimmäinen puhelin tullaan julkaisemaan globaalisti 12. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Yhtiö on paljastanut jo joitakin tietoja puhelimesta ennen julkaisua, mutta nyt tuoreet vuodot paljastavat hieman lisätietoja erityisesti akun latauksesta.

TUV-sertifiointitietokanta on paljastanut ja antanut sertifikaatin Nothing Phone (1) -puhelimen laturille. Laturista on kolme mallia, joiden numerot ovat C304, C347 ja C348. Tämä voi viitata samasta laturista olevan kolme varianttia. Laturi tukee tietojen perusteella korkeintaan 45 watin tehoista pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1) -puhelimen laturi on myös yhteensopiva PPS-latausstandardin kanssa, joten 45 watin teholla pitäisi pystyä lataamaan myös suurempia laitteita, kuten kannettavia tietokoneita tai muita Android-puhelimia. Valitettavasti juurikaan muuta laturista ei voida päätellä. 45 watin langallisen latauksen ohella Nothing on itse vahvistanut puhelimessa olevan tuki langattomalle lataukselle.

Aikaisemmin Nothing on vahvistanut joitakin yksityiskohtia tulevasta puhelimesta. Nothing Phone (1) tulee saamaan muun muassa kierrätetystä alumiinista valmistetun kehyksen, läpinäkyvän takaosan sekä Qualcommin valmistaman Snapdragon-järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edellä mainittujen tietojen ohella Nothing on vahvistanut, ettei puhelin saa niin sanottua ”leukaa”. Tällä viitataan etupuolella näytön alareunaan, joka on useissa Android-puhelimissa selvästi suurempi kuin muut näytön kehykset. Nothing Phone (1) tulee saamaan myös Android-käyttöjärjestelmän sekä Nothing OS -käyttöliittymän.

Huhuissa Nothingin on kerrottu kohdistavan ensimmäisen puhelimensa noin 500 euron hintapisteeseen. Nothing on kertonut tekevänsä yhteistyötä muun muassa Qualcommin, Googlen ja Samsungin kanssa. Hintaluokan huomioon ottaen on hyvin mahdollista, että Nothing Phone (1) tulisi saamaan Qualcommin uuden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Puhelin julkaistaan siis 12. heinäkuuta, mutta jo ennen tätä tullaan varmasti kuulemaan enemmän yksityiskohtia.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing