HuaweiYleinen

Jättivuoto paljastaa tällä viikolla julkaistavat Huawei Watch GT4 -älykellot – Tulossa kahdessa kokoversiossa

Huawei Watch GT4 46 mm ja 41 mm.

Saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä kuvia sekä tietoja Huawein myöhemmin tällä viikolla julkaistavista älykelloista. Huawei järjestää 14. syyskuuta julkaisutilaisuuden Barcelonassa, jossa nähdään Watch GT4 -sarjan älykellot.

Kelloista ei toistaiseksi vuotanut paljoa teknisiä tietoja, mutta Watch GT4:n kerrotaan tulevan saataville kahdessa kokoversiossa. Pienempi on 41 millimetrin suuruinen ja suurempi on 46 millimetrin kokoinen. Molemmissa kokoversioissa on erilainen muotoilu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

41 mm versio näyttää tyylikkäältä ja se on toteutettu selvästi naiskäyttäjiä mielessä pitäen. Kellosta näyttää olevan ainakin kolme versiota, joista yhdessä on nahkaranneke ja kahdessa metallirannekkeet.

Suurempi 46 mm versio on enemmän ”miehekkäämpi”, jossa on suurempi näyttö ja massiivisemmat kehykset. Kellosta on ainakin kaksi versiota, joista toisessa on muoviranneke mustalla rungolla ja toisessa metalliranneke hopeisella rungolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan kelloissa olisi aikaisempaa paremmat kunnonseurantatoiminnot sekä kahden viikon akku. Lisäksi Huawei on tarjoamassa Watch GT4 -kelloissa OLED-näytön sekä todennäköisesti Cortex-M-järjestelmäpiirin.

Hinnoiksi on huhuttu 249-399 euroa, ja kellojen pitäisi olla saatavilla Euroopassa lokakuun alussa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei