XiaomiYleinen

Jättivuoto paljastaa: Tässä ovat globaalisti tarjolle tulevien Xiaomi 13 -puhelimien tuotekuvat useissa eri väreissä

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa uudet Xiaomi 13 -sarjan älypuhelimet globaaleille markkinoille MWC-messujen yhteydessä 26. helmikuuta. Xiaomi 13- ja Xiaomi 13 Pro -puhelimet on jo aikaisemmin esitelty Kiinassa, mutta globaalisti nähdään myös Xiaomi 13 Lite. Puhelimien globaalien versioiden kuvat on nyt vuodettu.

SnoopyTech-niminen Twitter-käyttäjä on julkaissut kansion, jossa nähdään Xiaomi 13-, Xiaomi 13 Pro- ja Xiaomi 13 Lite -puhelimien tarkat tuotekuvat viikkoja ennen julkaisua. Tärkein yksityiskohta kuvissa on todennäköisesti väriversiot, sillä puhelimet eivät ole tulossa yhtä monessa väriversiossa saataville kuin Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin suomalainen jälleenmyyjä listasi Xiaomi 13 -puhelimet verkkokauppaansa, josta saatiin tiedot väreistä. Xiaomi 13 Pro on tulossa tarjolle Ceramic White- ja Ceramic Grey -väreissä ja Xiaomi 13 on tulossa tarjolle mustana ja Flora Green -värissä. Vihreää väriä ei nyt kuvissa kuitenkaan nähdä, vaan kuvagalleria paljastaa mustan ja valkoisen värin.

Xiaomi 13 Lite on tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat vaaleanpunainen, sininen sekä musta. Kyseiset värit nähdään myös uusissa vuotokuvissa. Jälleenmyyjien listaukset ovat kertoneet Xiaomi 13 Pron olevan tulossa tarjolle 12 + 256 gigatavun muistiversiossa, mutta Xiaomi 13- ja Xiaomi 13 Lite -puhelimista on tulossa 8 + 256 gigatavun muistiversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13

Todennäköisesti suuria yllätyksiä ei Xiaomi 13 -sarjassa tulla näkemään, sillä puhelimet on jo julkaistu Kiinassa. Xiaomi 13- ja Xiaomi 13 Pro -puhelimien kohokohtina ovat Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri sekä Leican kanssa yhdessä kehitetyt kamerat. Xiaomi 13 Prossa on kaartuva näyttö ja Xiaomi 13 tarjoaa kompaktimman rakenteen ja tasaiset pinnat. Tarkemmat tiedot puhelimista löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Xiaomi 13 Lite -puhelimen tiedetään olevan uudelleen brändätty versio Kiinassa julkaistusta Xiaomi Civi 2 -puhelimesta. Puhelimessa olisi siis Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri, 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli sekä 50 megapikselin kolmoiskamera. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Xiaomi 13 Lite

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi