MotorolaYleinen

Jättivuoto: Tässä ovat Motorola Moto G41-, Moto G51 5G- ja Moto G71 5G -puhelimet – aikaisemmin vuotanut jo Moto G31 ja Moto G200

Motorolalta odotetaan tulevina viikkoina ja kuukausina uusia Moto G -malliston älypuhelimia, ja ainakin Moto G200 -huippupuhelimesta nähtiin jo eilen tarkkoja tuotekuvia. Tällä kertaa vuodot jatkuvat malliston edullisempien mallien kanssa, sillä Twitter-käyttäjät Nils Ahrensmeier on julkaissut tarkkoja kuvia kolmesta muustakin puhelimesta.

Moto G41 -puhelin tunnetaan koodinimellä ”Corfu”, mutta toistaiseksi siitä ei ole vuotanut tarkkoja teknisiä tietoja. Nyt vuodetut kuvat puhelimesta antavat ensivilauksen muotoiluun sekä samalla paljastuu muutamia laitteen ominaisuuksia. Moto G41 -puhelimen takaosassa on esillä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria ja samalla kuvista vahvistuu pääkameran olevan 48 megapikselin tasoinen. Erikoisesti kamerassa on myös optinen kuvanvakautus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Moto G41 -puhelimen etuosassa on olevan kohtuullisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Laitteen oikeassa kyljessä on esillä Google Assistant -painike, äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeeseen on integroitu sormenjälkilukija. Vuotokuvista voidaan päätellä Moto G41:n olevan valmistettu kokonaan muovista. Kuvissa laitteesta nähdään sininen ja kultainen väriversio.

Jotkin sertifiointitiedot ovat kertoneet Moto G41 -puhelimessa olevan 4700 milliampeeritunnin akku ja yhteydet rajoittuvat vain 4G-tukeen. Puhelimessa pitäisi olla myös NFC, mutta muista tiedoista ei vielä ole vuotoja.

Lisäksi samassa yhteydessä on julkaistu tarkkoja kuvia Motorola Moto G51 5G -puhelimesta, joka julkaistiin aikaisemmin jo Kiinassa. Täysin uudesta puhelimesta ei ole kyse, sillä Motorola on kertonut siinä olevan esimerkiksi Snapdragon 480+ -järjestelmäpiiri, 6,8 tuuman 120 hertsin näyttöpaneeli sekä 50 megapikselin kolmoiskamera. Tarkemmin Moto G51 5G -puhelimeen voi tutustua tämän linkin takaa.

Kuvissa Moto G51 5G -puhelimesta nähdään kuitenkin sinisen väriversion rinnalla myös kultainen väriversio. Muotoilultaan puhelin muistuttaa hyvin vahvasti Moto G41 -puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G71 5G -puhelimesta on nyt paljastunut myös ensimmäisiä kuvia, sillä samainen vuotaja on julkaissut laitteen sinisestä ja vihreästä väriversiosta kuvia. Erikoisen Moto G71 5G -puhelimesta tekee takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija, kun muissa malleissa on nähtävästi kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Kuvat vahvistavat myös takaosassa olevan 50 megapikselin kolmoiskamera ja etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli.

Huhuissa Moto G71 5G -puhelimen on odotettu saavan Qualcommin tuoreen Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiirin ja 6,43 tuuman OLED-näyttöpaneelin. Näyttö saanee myös Full HD+ -tarkkuuden. Puhelimeen odotetaan lisäksi 50 + 8 + 2 megapikselin kamerajärjestelmää ja 16 megapikselin etukameraa. Lisäksi akunkesto on todennäköisesti 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladattaneen 30 watin pikalatauksella.

Motorolalta on odotettu myös Moto G31 -puhelinta, josta on nähty jo aikaisemmin vuotokuvia. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkkaan tiedossa, milloin nyt vuotaneet Moto G31, Moto G41, Moto G51 5G, Moto G71 5G ja Moto G200 tullaan julkaisemaan globaaleille markkinoille.

Lähde: Twitter (Nils Agrensmeier), Techniknews.net 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola