MotorolaYleinen

Tarkat tuotekuvat paljastavat Motorola Moto G31 -puhelimen – edullinen laite 50 megapikselin kameralla ja OLED-näytöllä

Motorolalta on tulossa lähiaikoina lukuisia uusia älypuhelimia, sillä tänään on nähty kuvia jo Motorola Edge 30 Ultrasta sekä Moto G Power 2022 -puhelimesta. Tällä kertaa uudet kuvat paljastavat Moto G31 -puhelimen. Jo aikaisemminkin puhelimesta on nähty live-kuvia, mutta nyt tarjolla on yksityiskohtaisia tuotekuvia.

Uusi Moto G31 tullaan julkaisemaan ainakin Intian markkinoilla pian, jos on uskomista tuoreimpia tietoja. Vuotokuvissa puhelimesta nähdään kaksi väriversiota, jotka ovat sininen sekä musta. Kuvat vahvistavat laitteen takaosassa olevan pyöristetyillä kulmilla varusteltu kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös perinteikäs sormenjälkilukija. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista vodiaan nähdä oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joiden yläpuolella on todennäköisesti myös Google Assistant -painike. Aikaisemmat vuotokuvat ovat vahvistaneet Moto G31 -puhelimen alareunassa olevan USB-C-liitin sekä kaiutin. Yläreunaan odotetaan 3,5 millimetrin kuulokeliitintä.

Motorola tulee käyttämään Moto G31 -puhelimessa myöskin 50 megapikselin tasoista pääkameraa, jonka rinnalla on todennäköisesti ultralaajakulmakamera sekä makro- tai syvyyskamera. Huhuissa Moto G31 -puhelimeen on odotettu 6,4 tuuman kokoista OLED-näyttöä, jossa olisi Full HD+ -tarkkuus. Puhelimessa on odotettu olevan 5000 milliampeeritunnin akku, 10 watin lataus sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole tiedossa, mutta Moto G31 nähdään todennäköisesti vielä loppuvuoden aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola