LogitechYleinen

Jaybird julkaisi ensimmäiset täysin langattomat RUN-urheilukuulokkeensa

Urheilukuulokkeiden pioneeri Jaybird tuo myyntiin täysin langattomat RUN-urheilukuulokkeet. Ne onkin suunnattu ensisijaisesti juoksijoille, lenkkeilijöille ja hölkkääjille, joille täysi vapaus johdoista tarkoittaa entistä miellyttävämpää kuuntelu- ja liikkumiselämystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kevytrakenteiset ja korvia myötäilevät RUN-urheilukuulokkeet ovat myös hienkestävät ja vettähylkivät. Akunkestoa on täydellä latauksella peräti 12 tuntia mukana tulevan latausyksikön kanssa. Nautinnon viimeistelee taajuuskorjaimella varusteltu sovellus, jonka ansiosta äänentoiston painotuksia voi säätää mieleisekseen ja tallentaa omaksi profiilikseen kuulokkeisiin.

”Jaybird RUN -urheilukuulokkeet on suunniteltu urheilijoita silmällä pitäen ja testattu musiikkia sekä podcasteja kuuntelevilla juoksijoilla”, kommentoi Jaybirdin urheilija- ja kumppaniosaston johtaja Jeff Taylor. ”Olemme juoksijoita itsekin ja ymmärrämme miten hankalilta isot kuulokkeet saattavat tuntua. Jaybird RUN -kuulokkeet pysyvät korvassa tiukasti ja toistavat musiikkia ilman roikkuvia johtoja. Olemme vieneet urheilukuulokkeet tasolle, jossa niiden käyttö on suorastaan huomaamatonta. Nyt jaamme tätä ilosanomaa innoissamme myös muille.”

Jaybird RUN -urheilukuulokkeiden hallintapainikkeet ovat intuitiivisia. Niillä puheluihin vastaaminen, musiikintoisto ja sen lopettaminen, kappaleiden vaihtaminen tai Sirin ja Google Assistant -avustajan käynnistäminen onnistuvat helposti. Kuulokkeita voi myös käyttää vain yhdessä korvassa kerrallaan, jolloin ympäristöäänien havainnointi ei kärsi liikenteessä.

Äänen asetuksia voi puolestaan muokata Jaybird-älypuhelinsovelluksella. Sen avulla voi korostaa ylä-, ala- ja keskiääniä omien mieltymysten mukaan. Jaybird-sovellus auttaa myös löytämään kadoksissa olevat Jaybird-kuulokkeet Find My Buds -toiminnon avulla. Sovelluksen avulla voi myös jakaa omia Spotify-soittolistojaan Jaybird-yhteisölle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jaybird RUN -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin kahtena värivaihtoehtona. Näitä ovat metallivivahteinen valkoinen sekä hopeakorosteinen musta. Virtaa riittää täydellä varauksella neljäksi tunniksi, jonka lisäksi mukana tuleva lisäakku takaa virtaa kahdeksaksi tunniksi. Tehokkaan latauksen ansiosta jo viiden minuutin lataus takaa tunniksi virtaa. Kuulokkeiden myynti alkaa Suomessa lokakuussa 219 euron hintaan.

 

Lähde: Jaybirdin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Logitech