AndroidHMDNokiaYleinen

Tältä näyttää Nokia 2 – korkealaatuiset kuvat julki

Nokia 2

HMD Global on julkaisemassa todennäköisesti hyvin pian uuden alemman hintaluokan Nokia 2 -älypuhelimen. Laadukkaistaan vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut tänään Twitterissä korkealaatuisia kuvia Nokia 2 -puhelimesta.

Kuvista voidaan nähdä, että puhelin tulee rakentumaan pääasiassa muovista Nokia 3 -mallin tapaisesti. Nokia 2:ssa ei tule olemaan muiden uusien Nokia-puhelimien tapaisesti kapasitiivisia painikkeita, vaan nyt ne on toteutettu ohjelmistollisesti näytöllä. Ulkoisesti laite näyttää pitkälti Nokia 3 -mallilta, mutta tekniikassa pitäisi olla kuitenkin huomattavia eroja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella voidaan myös arvailla, että Nokia 2 tullaan julkaisemaan 5. lokakuuta, mutta tätä ei kuitenkaan voida varmaksi sanoa.

Viimeisimpien tietojen perusteella Nokia 2 tulee samaan poikkeuksellisen suuren 4000 milliampeeritunnin akun, joka kävi ilmi FCC:n tietokannasta. Muiksi Nokia 2:n ominaisuuksiksi odotetaan Snapdragon 210 tai 212 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia, joka on taasen puolet vähemmän kuin Nokia 3 -puhelimessa. Aikaisemmin on käynyt myös ilmi, että Nokia 2:ssa on Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmä. Nokia 2:n hinta tulee todennäköisesti asettumaan noin 100 euroon, sillä Nokia 3 maksaa 149 euroa.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android