AndroidJolla

Jolla vihjaa: uusi aikakausi alkaa ensi viikolla. Tulossa uusi Sailfish-puhelin?

Jolla on tuomassa lähiaikoina markkinoille omaa tablet-laitettaan, joka on myöhästymässä jo toistamiseen. Nyt kuitenkin Antti Saarnio, joka on yksi Jollan alkuperäisistä perustajista vihjaa Twitterissä Jollan ensi viikolla alkavalla uudella aikakaudella.

Se mitä Jollan ja Sailfishin ”uusia aikakausi” tarkoittaa, niin voimme vain arvailla. Julkaiseeko Jolla uuden puhelimen? Tuskin, koska tablettiakaan ei ole vielä saatu markkinoille. Aloittaisiko Jolla tabletin myynnin? Luultavasti ei, koska ilmoittivat eilen tabletin myöhästymisestä. Todellinen vaihtoehto saattaisi olla, että joku uusi puhelinvalmistaja ottaisi käyttöönsä Sailfish OS-käyttöjärjestelmän puhelimissaa. Viimeaikaisissa huhuissa on pyörinyt venäläisen Yotan kiinnostus Sailfishiin.

Toinen varteenotettava vaihtoehto on myös Jollan myyminen. Antti Saarnion twiitissä kuitenkin mainitaan Jollan ja Sailfishin aloittavan uuden aikakauden.

jolla-logo-1_0 (2)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

  1. jospa julkaisevat tietoa yota keissistä..

    1. Voi olla hyvin mahdollista. Toivottavasti jotain mielenkiintoista kuitenkin. 🙂

  2. Höpsis. He julkaisevat Sailfish 2.0:n josta on preview ym. juttua ollut jo usean kuukauden ajan. Sen estimaatti on nyt Heinäkuussa. Uutta puhelinta ei tule, erityisiä kumppanuusuutisiakaan tuskin tulee.

    Ainoa mitä tulee on merkittävä käyttispäivitys + tabletti jakeluun.

    1. Sailfish OS 2.0 jakelu se voi tosiaan olla, mutta itse kuitenkin uskon uutisen olevan jotain ehkä vähän suurempaa 🙂 Tabletin jakelusta tuskin ilmoittavat vielä ensi viikolla, koska eilen kertoivat myöhästymisestä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android